Новини

Розово до безумие: Най-розовата къща в Мелбърн се продава

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-01-12 13:41:16, видяна 234 пъти

Съвсем неотдавна бе предложена на търг „най-розовата къща в Мелбърн“, както я наричат медиите. Интериорът на този кукленски дом е създаден от нейната собственика, която стриктно следяла тенденциите в американските списания.

Четяла ги от дете. В продължение на няколко десетилетия жената влагала средства, за да създаде истински напудрен свят с невероятно количество цветчета и дантели.

От ранно детство Стейси Алън се възхищавала от красивите снимки на стари аристократични интериори. Прелиствала списанията на майка си в търсене на поредното изискано творение.

Дълги години събирала най-различни вещи, които впоследствие да използва за бъдещия си дом. След купуването на такъв в Мелбърн, Австралия, розовата приказка започва.Една от трудностите пред Алън било откриването на мебели в желания от нея стил. Последвало мъчително търсене на материи и тапети.

Станало й навик да ходи по търгове и в магазини за ретро стоки. Доста от нужните й предмети открила не в Австралия, а в САЩ.Въпреки насмешките на околните, Стейси Алън създала дома на мечтите си. Тя трансформирала и двора на имота. Превърнала го в живописен оазис, в който преобладавали розовите цветя.

20 изключително странни приказни къщи от всички краища на светаСледващите 20 домове от целия свят ще предизвикат въображението ви
Брокерът Мери Касар, която е подготвяла имота за продажба, признава, че за 26 години работа в сферата на недвижимите имоти за първи път вижда толкова впечатляваща къща.Розовото творение било оценено от специалисти на 880 000-950 000 долара. Тази цена е горе-долу два пъти по-висока от тази на стандартна къща със същите размери.

Сериозна роля в оценката има местонахождението на дома – намира се недалеч от плажа и близо до училище.Сподели:  
Етикети: къща, Мелбърн, розово, безумие, Найрозовата

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...