Новини

Розово до безумие: Най-розовата къща в Мелбърн се продава

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-01-12 13:41:16, видяна 259 пъти

Съвсем неотдавна бе предложена на търг „най-розовата къща в Мелбърн“, както я наричат медиите. Интериорът на този кукленски дом е създаден от нейната собственика, която стриктно следяла тенденциите в американските списания.

Четяла ги от дете. В продължение на няколко десетилетия жената влагала средства, за да създаде истински напудрен свят с невероятно количество цветчета и дантели.

От ранно детство Стейси Алън се възхищавала от красивите снимки на стари аристократични интериори. Прелиствала списанията на майка си в търсене на поредното изискано творение.

Дълги години събирала най-различни вещи, които впоследствие да използва за бъдещия си дом. След купуването на такъв в Мелбърн, Австралия, розовата приказка започва.Една от трудностите пред Алън било откриването на мебели в желания от нея стил. Последвало мъчително търсене на материи и тапети.

Станало й навик да ходи по търгове и в магазини за ретро стоки. Доста от нужните й предмети открила не в Австралия, а в САЩ.Въпреки насмешките на околните, Стейси Алън създала дома на мечтите си. Тя трансформирала и двора на имота. Превърнала го в живописен оазис, в който преобладавали розовите цветя.

20 изключително странни приказни къщи от всички краища на светаСледващите 20 домове от целия свят ще предизвикат въображението ви
Брокерът Мери Касар, която е подготвяла имота за продажба, признава, че за 26 години работа в сферата на недвижимите имоти за първи път вижда толкова впечатляваща къща.Розовото творение било оценено от специалисти на 880 000-950 000 долара. Тази цена е горе-долу два пъти по-висока от тази на стандартна къща със същите размери.

Сериозна роля в оценката има местонахождението на дома – намира се недалеч от плажа и близо до училище.Сподели:  
Етикети: къща, Мелбърн, розово, безумие, Найрозовата

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Идва ли златната ера на...

Идва ли златната ера на женския футбол? преди 7ч. 40мин.
До неотдавна женските футболни отбори трудно намираха стадиони, на които да тренират, а... още»
Осем факта за инвестициите на... Градът, в който живеят двамата... Топ 10 на най-добрите ресторанти в... 20 от най-красивите свещени места по...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...