Новини

Forbes: Тръмп е продал имоти за 35 млн. долара през 2018 г.

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-01-15 13:31:57, видяна 298 пъти

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е продал недвижими имоти за приблизително 35 млн. долара през миналата година, предава Forbes, позовавайки се на имотни данни и федерални регистрации.

Въпреки че президентът на САЩ е делегирал управлението на своите активи на синовете си Ерик и Дон, той остава собственик на своите бизнеси, които продължават да се освобождават от имоти.

Над половината от посочените 35 млн. долара идват от една сделка, в която Тръмп и партньори са се освободили от федерално субсидиран жилищен комплекс в Бруклин за сумата от 900 млн. долара. 

Президентът на САЩ е държал 4% от имота, сочи личната му финансова декларация. След изваждането на около 370 млн. долара дълг, Forbes изчислява, че Тръмп е излязъл от тази сделка с 20 млн. долара (преди данъци).

В Лас Вегас Тръмп е продал 36 имотни единици за 11 млн. долара във своята 64-етажна кула, която притежава в партньорство 50 на 50 с хазарния предприемач Фил Руфин. Делът на президента на САЩ от тази сделка възлиза на 5.5 млн. долара (преди данъци). 

Колко ще ви струва да сте съсед на Тръмп Продава се жилище точно под това на президента.


Тръмп е продал и три празни имота в близост до своето игрище за голф в Лос Анджелис за комбинираната сума от 5.6 млн. долара. В Чикаго пък той е продал три паркоместа до своя Trump International Hotel and Tower за общата сума от 170 хил. долара.

В Южна Каролина се е разделил със склад за сумата от 4.1 млн. долара.

Доналд Тръмп притежава недвижими жилищни имоти за 437 млн. долара.Сподели:  
Етикети: имоти, продал, Forbes, Тръмп

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...