Новини

Смартфонът, който снима по-добре от iPhone XS

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-02-17 12:40:17, видяна 413 пъти

Кой е смартфонът, който снима по-добре от iPhone XS?

Малко са устройствата на пазара, които да отговарят на това условие, тъй като Apple все още заема силни позиции, що се касае до качество. Нееднозначно обаче отговорът може да е Google Pixel 3.

По качество на заснемане на видео Android-производителите все още не са по-добри от компанията от Купертино, но е близък часът, в който и това може да се случи.

Това, разбира се, е отделна тема. Сега нека обърнем поглед към сравнението на камерите на Pixel 3 и iPhone XS.

Изображението със сравнение бе публикувано от вицепрезидента на Google по маркетинг на продуктите Марвин Чоу:

Когато ние публикувахме това изображение в социалните мрежи, някои заявиха, че снимката на Pixel изглежда нереалистично, позовавайки се на това, че окото на човека не е способно на такова нещо. Това е позицията на загубилата страна, която се опитва да оправдае някак провалът на Apple в надпреварата.

От друга страна, от Купертино засега не предлагат иновативен нощен режим, базиран на изкуствен интелект. Това прави подобен тип сравнения необективни. Pixel смартфоните бяха обновени неотдавна, като в тях бе добавена поддръжка Night Sight.

Вълнуват ли се от това потребителите? Разбира се, че не.

По-долу е представена рекламата на Night Sight. Сами можете да оцените, че тя е достатъчно качествено.

Това е първият сгъваем смартфон в светаЗа сгъваеми смартфони се говори от доста време

Знаете ли какво следва? Apple ще покаже аналог на технологията, тъй като без подобен режим смартфоните на компанията просто няма да бъдат конкурентоспособни.

Въпросът е дали Apple ще успее да реализира функцията, тъй като Googlе разполага с огромна база данни, които е събирала години наред.

Купертинците не разполагат с търсачка, поради това събирането на данни и тренирането на изкуствен интелект е далеч по-сложна задача.Сподели:  
Етикети: iPhone, Смартфонът , по-добре

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...