Новини

УНИКА официален партньор на новите наематели на заслон Черни връх

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-04-10 10:08:17, видяна 616 пъти

От февруари заслонът на Черни връх има нови наематели.

Николай Миков, Ивайло Марков, Ивайло Ненов и Михаил Хаджийски от сдружение „За Камендел“, стопанисващи хижа Камен дел, поеха и чайната на най-високия връх във Витоша.

От застрахователна компания УНИКА оценяват предизвикателствата и трудностите, пред които са изправени новите собственици, но и вярват в доказания им професионализъм. Но без надежден партньор, добрите намерения се реализират още по-трудно.

Затова от март УНИКА България подкрепя сдружение „За Камендел“ в грижата и за двата обекта и искрено вярва, че това е в името на доброто на всички туристи.

За УНИКА България планината винаги е представлявала интерес и като грижа за природата, и като грижа за туристите. Неслучайно УНИКА е водеща застрахователна компания в продажбите на планинска застраховка.

„Решението да подкрепим момчетата от Камен дел дойде някак естествено и единодушно прегърнахме идеята. Предстоят ни много и различни съвместни проекти, за да накараме все повече хора да заобичат планината, децата ни да излязат сред природата, да се движат на чист въздух.

Приемаме тази инвестиция като инвестиция в здравето. Като стремеж към облагородяване на условията за туризъм, но запазвайки природата“, коментира Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Николай Генчев е един от лекторите на Шумът на парите. Десетото издание на форума ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК и е с безплатен вход.

Участието на Генчев може да видите в откриващия панел "Лични финанси", планиран за 9.30 часа на 16 април (вторник). 

 Сподели:  
Етикети: Черни, партньор, официален, наематели, УНИКА, заслон , новите

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Идва ли златната ера на...

Идва ли златната ера на женския футбол? преди 7ч. 42мин.
До неотдавна женските футболни отбори трудно намираха стадиони, на които да тренират, а... още»
Осем факта за инвестициите на... Градът, в който живеят двамата... Топ 10 на най-добрите ресторанти в... 20 от най-красивите свещени места по...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...