Новини

УНИКА официален партньор на новите наематели на заслон Черни връх

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-04-10 10:08:17, видяна 418 пъти

От февруари заслонът на Черни връх има нови наематели.

Николай Миков, Ивайло Марков, Ивайло Ненов и Михаил Хаджийски от сдружение „За Камендел“, стопанисващи хижа Камен дел, поеха и чайната на най-високия връх във Витоша.

От застрахователна компания УНИКА оценяват предизвикателствата и трудностите, пред които са изправени новите собственици, но и вярват в доказания им професионализъм. Но без надежден партньор, добрите намерения се реализират още по-трудно.

Затова от март УНИКА България подкрепя сдружение „За Камендел“ в грижата и за двата обекта и искрено вярва, че това е в името на доброто на всички туристи.

За УНИКА България планината винаги е представлявала интерес и като грижа за природата, и като грижа за туристите. Неслучайно УНИКА е водеща застрахователна компания в продажбите на планинска застраховка.

„Решението да подкрепим момчетата от Камен дел дойде някак естествено и единодушно прегърнахме идеята. Предстоят ни много и различни съвместни проекти, за да накараме все повече хора да заобичат планината, децата ни да излязат сред природата, да се движат на чист въздух.

Приемаме тази инвестиция като инвестиция в здравето. Като стремеж към облагородяване на условията за туризъм, но запазвайки природата“, коментира Николай Генчев, главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Николай Генчев е един от лекторите на Шумът на парите. Десетото издание на форума ще се проведе на 16 и 17 април в зала 6 на НДК и е с безплатен вход.

Участието на Генчев може да видите в откриващия панел "Лични финанси", планиран за 9.30 часа на 16 април (вторник). 

 Сподели:  
Етикети: Черни, партньор, официален, наематели, УНИКА, заслон , новите

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...