Новини

Полезно Android приложение забавя телефона

Публикувана от Profit.bg в Икономика
Дата: 2019-06-09 07:07:39, видяна 140 пъти

Функцията Digital Wellbeing е призвана да научи хората да се отнасят с внимание към времето си.

Задачата й е да покаже колко часа прекарваме със смартфоните си в ръка, пише изданието Znaj.

Системата визуализира времето, което потребителят е прекарал, използвайки едно или друго приложение. По този начин се съставя обща картина на взаимодействието с устройството.

В последно време обаче Digital Wellbeing започна да забавя работата на смартфоните Pixel. Във форума на Reddit се откриват немалко потребители, които са забелязали, че изключването на функцията повлиява положително производителността на смартфона.

Удивително, но собствената разработка на Google бави работата на Pixel, който също е продукт на корпорацията.

Това за пореден път ни доказва, че Google не проверява до край своите разработки. Нещо, което я отличава от конкурента й – Apple.

Мобилно приложение ни казва фалшива ли е касовата бележкаНова версия на мобилното приложение на НАП позволява проверка дали дадена касова бележка е истинска или фалшива

 

Разбира се, подобно на други такива случаи, ефектът зависи от конкретния потребител. За някои работата на смартфона съвсем леко се ускорява, а други твърдят, че разликата е поразителна.

При всички положения, ако имате Pixel телефон, пробвайте да изключите функцията и да определите дали има ефект при вас.Сподели:  
Етикети: телефона, забавя, полезно, приложение, Android

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...