Новини

Анимационните филми въздействат на момчетата като порното върху мъжете

Публикувана от hicomm.bg в Технологии
Дата: 2012-06-25 12:38:57, видяна 295 пъти

Ново изследване на учените е установило, че анимационните филмчета на Disney влияят на момченцата по същия начин, както порно филмите въздействат на възрастните мъже.От гледна точка на съдържанието на двата вида филми, те са съвършено различни, но са практически идентични в ролята им за формиране на съзнанието.

И анимационните филми, и порно филмите възпроизвеждат на екрана това, което всеки иска да има в реалния живот. Порното за мъжете им дава възможност да се наслаждават на красиви жени, каквито не могат да имат в реалността. Героините на Disney също са много красиви, с перфектни тела и лица.

Изследователите открили, че любовта към анимационни филмчета с романтично съдържание постепенно прераства в любов към порнофилмите. Подрастващите започват да се увличат от подобни порнографски продукции от 12-годишна възраст.

Момиченцата пък, които гледат филмчетата на Disney по-късно имат проблеми с общуването с мъжете. Те продължават да търсят „принца на бял кон", който е бил любимият им герой от анимациите", и отказват да видят реалността, твърдят учените.

 Сподели:  
Етикети: филми, мъжете, Момчетата, Порното, Анимационните, въздействат

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...