Новини

Най-интересните приложения за Apple Watch

Публикувана от data.bg в Технологии
Дата: 2015-08-25 17:21:47, видяна 54940 пъти

За туризъм

Ако обичате да пътешествате и „да се губите“ в различни точки по света, то това приложение е повече от задължително за вас. Trip Advisor е един от най-популярните сайтове за туризъм, където можете да намерите автентични потребителски мнения за всяка една точка по земното кълбо. Версията за Apple Watch е също толкова богато.

За спорт

Ако си падате по спорта и даже обичате и да залагате, Betfair Sports Betting е тъкмо за вас. Естествено, в него се правят Betfair залагания. Освен да залагате, то показва и   времето оставащо до любимия ви мач както и коефициентите. Възможността за бързо кеширане ви позволява да приберете печалбите си с едно почукване.

За забавление

Навярно ви е познато чувството когато сте се разположили удобно на сянка и се разхлаждате в приятна компания, а готина песничка свири по радиото. Вие обаче не знаете как се казва. Е, и за това си има решение – Shazam е пригоден към Apple Watch, благодарение на което ще може да научите коя точно е песента. А с едно разглащане на ръката, ще можете да видите и текста, в случай че решите да впечатлите останалите с певческите си възможности (или пък желаете да останете сам/а).

За продуктивност

Имате ли проблеми с организацията ? Todoist е приложението, което ще ви помогне да се справите с тях. Използвано от повече от 4 милиона души по света, то получава отзиви от Forbes, New York Times, Wall Street Journal и др. Дали ще правите списък с покупки, отбелязвате напредъка по своя проект или да не забравите да платите наема, Todoist помага да организирате всяко едно начинание.

За сигурност

Simple Wallet е приложение, което макар и да оставя леко недоверие при първи допир с него, е изключително сигурно за съхраняване на лична информация. Simple Wallet може да създадете бележки и снимки, които се съхраняват на самото приложение и се криптират индивидуално. Специалният алгоритъм и липсата на връзка с интернет са основна част от сигурността на програмата.  Сподели:  
Етикети: Apple, приложения, Watch , Най-интересните

Коментари


In an era where Psychology Writing Services are thriving, it has become increasingly difficult for students to identify with a reliable company that offers Online Psychology Writing Services and Psychology Essay Writing Services.
https://researchpapers247.com/psychology-writing-services/
0 коментарът е отпреди 1 година
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...