Новини

Иво Константинов: Мартин като човек ми е приятел, като треньор - не го познавам добре

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-14 14:39:00, видяна 86 пъти

Вече бившият вицепрезидент на Българската федерация по волейбол Ивайло Константинов говори пред представителите на медиите в Правец, където се провежда Общото събрание на федерацията, като коментира актуалните теми във волейбола. Константинов сподели, че възприема Мартин Стоев, новият треньор на националния отбор, като приятел, но не го познава като треньор.


„Не, моята оставка не е гласувана, тя е факт. Няма как да бъде гласувана оставка, но още не е дошъл реда й да бъде обсъдена“, лаконичен бе Константинов.


„Стойчев каза мотивите заради, които иска оставката на Лазаров. Матей се изказа също, дори се изрази доста силно за новия треньор на националния отбор. Новият наставник като име беше предложен от Управителния съвет“, обясни бившият ръководител.


„Думите на Радо Стойчев бяха приети съвсем нормално. Зададоха му въпроси, няма нищо скандално до тук“, заяви още Константинов.


„Аз лично Мартин Стоев го чувствам като приятел, винаги сме имали добри отношения, но какво ще постигне с националния отбор, времето ще покаже. Той показа вече добри резултати с националния отбор. Има своите предимства и своите недостатъци съпоставен с Пранди и Стойчев“, коментира още Константинов.


Относно слуховете, че Мартин Стоев е изостанал в треньорските си виждания Константинов заяви: „Все още не сме чували състезателите, може би и това ще се случи тези дни. Човекът Мартин ми е приятел, но като треньор не го познавам“.Сподели:  
Етикети: Мартин, треньор, приятел, добре, Константинов, познавам

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Конте посочва вратата на...

Конте посочва вратата на Батшуай, сменя го с голмайстора на Цървена... преди 8ч. 8мин.
Двете поредни загуби в Премиър лийг върнаха с нова сила напрежението върху мениджъра на... още»
Сари: Излизаме срещу най-добрия... В Румъния: Кешерю вече не е първи... Родният клуб на Ибра ликува с... Треньор на Верея: Не сме взели и...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Героите на джунглата

Морис може и да е пингвин, но вътре в него се крие същински тигър! Отгледан от тигрица, с течение на...

още...