Новини

Иво Константинов: Мартин като човек ми е приятел, като треньор - не го познавам добре

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-14 14:39:00, видяна 131 пъти

Вече бившият вицепрезидент на Българската федерация по волейбол Ивайло Константинов говори пред представителите на медиите в Правец, където се провежда Общото събрание на федерацията, като коментира актуалните теми във волейбола. Константинов сподели, че възприема Мартин Стоев, новият треньор на националния отбор, като приятел, но не го познава като треньор.


„Не, моята оставка не е гласувана, тя е факт. Няма как да бъде гласувана оставка, но още не е дошъл реда й да бъде обсъдена“, лаконичен бе Константинов.


„Стойчев каза мотивите заради, които иска оставката на Лазаров. Матей се изказа също, дори се изрази доста силно за новия треньор на националния отбор. Новият наставник като име беше предложен от Управителния съвет“, обясни бившият ръководител.


„Думите на Радо Стойчев бяха приети съвсем нормално. Зададоха му въпроси, няма нищо скандално до тук“, заяви още Константинов.


„Аз лично Мартин Стоев го чувствам като приятел, винаги сме имали добри отношения, но какво ще постигне с националния отбор, времето ще покаже. Той показа вече добри резултати с националния отбор. Има своите предимства и своите недостатъци съпоставен с Пранди и Стойчев“, коментира още Константинов.


Относно слуховете, че Мартин Стоев е изостанал в треньорските си виждания Константинов заяви: „Все още не сме чували състезателите, може би и това ще се случи тези дни. Човекът Мартин ми е приятел, но като треньор не го познавам“.Сподели:  
Етикети: Мартин, треньор, приятел, добре, Константинов, познавам

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...