Новини

Волейболен шеф стана дядо на „цар“

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-20 12:25:00, видяна 94 пъти

Президентът на Националната Волейболна Лига и финансов благодетел от дълги години на Черно море БАСК Красимир Илиев стана дядо за сефте завчера. Варненският бизнесмен бе дарен с внук от по-големия си син Ивайло и чаровната снаха Мария. Най-малкият във фамилията Илиеви проплака в „Майчин дом“ – Варна с перфектни мерки 49 см на 3,2 кг. По традиция от поколения, внуците се кръщават като първата буква е задължително на дядото и щастливите родители не изневериха на обичая като нарекоха първородната си рожба – Калоян. „За шефа ни г-н Илиев вече има един малък принц, който ще бъде обгрижван като цар“, коментираха негови служители.

Щастливият дядо и половинката му Емилия не спряха да черпят наляво и надясно приятели и роднини, а телефоните им буквално залепнаха за ушите от приемането на поздрави. На строителният бизнесмен обаче се наложи да замине спешно за чужбина и отложи голямото празнуваме за след няколко дни, когато се завърне в Морската ни столица.

Сподели:  
Етикети: Дядо, Волейболен

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Треньорът се махна, снегът...

Треньорът се махна, снегът падна, но Кьолн сътвори още по-голяма... преди 14ч. 37мин.
Трудно е да се опише какво се случи в Кьолн седмица след раздялата с Петер Щьогер още»
Саво Милошевич: В Парма всеки ден се... Илиев: Трябваше собственикът да... Обявиха съдията за ЦСКА-София -... Гуардиола: Дойдохме за победа на...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Лигата на справедливостта 3D

Заедно, Батман и Жената чудо, ще трябва бързо да намерят начин да обединят отбора от супер хора, за...

още...