Новини

Още 6 спонсора напускат волейболните национали

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-20 18:00:00, видяна 283 пъти

След като вчера стана ясно, че мъжкият национален отбор по волейбол на България остана без генерален спонсор - ПОК "Доверие", днес следобед научихме, че 6 фирми, които са спонсори на тима ни също се оттеглят и няма да подпомагат финансово селекцията и федерацията.

Шестте фирми излизат с обща декларация в знак на протест срещу скандалите в този спорт и обявяват, че преустановяват своята подкрепа присъединявайки се към решението и мотивите на генералния спонсор.

Шестте спонсора считат, че отговорност за настоящата ситуация носи ръководството на Българската федерация по волейбол (БФВ) като фирмите, които се изявяват в различни сектори изразяват готовност при промяна на обстоятелствата да възобновят и дори да увеличат финансовата си помощта си за българския волейбол.

Сподели:  
Етикети: волейболните, национали, напускат, спонсора

Коментари


е неееее Лазаров не може да разбере това както и Ганеввв- ай от начало -не може всички да искат оставката на Лазаров и само той и лизачите му да не разбират че трябва да се подаде и да си отиват. това си е чиста проба авторитаризъм както и да го погледнеш .преди години имахме право да избираме и после ни излъгаха че ще направим смяна на строя - освен че ще ги избираме ще имаме прамво и да ги махаме - да ама не . нито в политиката нито в спорта стана това за което скачахме и махнахме - соц.строя - сега съжалявам но вече е много късно -връщане няма
0 коментарът е отпреди 8 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...