Новини

„Бъди в DEVIN форма” се пренася на морето

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-22 14:39:00, видяна 123 пъти

На 23 юни във Варна ще се проведе четвъртият по ред спортен празник под надслов „Бъди в DEVIN форма”.  Ден по-късно проявата ще бъде в Бургас. Това е съвместна инициатива на Българската федерация по тенис и „Девин” АД.

В събота от 11.00 часа всички гости на тенис клуб „Черно море - Елит“ ще могат да направят своите първи стъпки в тениса напълно безплатно, заедно с професионалните треньори на клуба. За да се осигури необходимата хидратация на спортуващите през целия динамичен ден, „Девин“ ще осигури минерална вода за всички присъстващи.

Като всеки спортен празник и този няма да остави своите състезатели без награди. Освен уроците по тенис, за присъстващите ще бъдат организирани различни кътове с игри за малки и големи.  За победителите от всяка игра ще има подаръци, а участвалите във всички активности ще получат чаша DEVIN, от която всеки ден да пият любимата и необходима минерална вода.

Специална апликация на фейсбук страницата на DEVIN Фотоконкурс "Бъди в DEVIN форма" ще очаква снимките на всички, взели участие в спортния празник на своя град, а снимката, събрала най-много гласове, ще донесе на автора си дигитален фотоапарат.

На 24 юни в Бургас ще се проведе петият по ред спортен празник под надслов „Бъди в DEVIN  форма. В неделя от 11.00 часа всички гости на тенис клуб „Черноморец“ в Морската градина ще могат да направят своите първи стъпки в тениса напълно безплатно, заедно с професионалните треньори на клуба.

Инициативата ще продължи и в София - 30 юни, Русе – 07 юли и  Плевен – 08 юли.
„Бъди в DEVIN форма“ е част от дългосрочната стратегия на „Девин” – лидерът на бутилирани води в страната – да подкрепя и промотира здравословния и активен начин на живот.

Сподели:  
Етикети: морето, форма, DEVIN, пренася, Бъди

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

18-годишен талант на...

18-годишен талант на ЦСКА-София е най-добър от младите токущо
Младият футболист на ЦСКА-София Валентин Антов получи наградата за най-проспериращ... още»
Феновете избраха този гол за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...