Новини

„Бъди в DEVIN форма” се пренася на морето

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-22 14:39:00, видяна 110 пъти

На 23 юни във Варна ще се проведе четвъртият по ред спортен празник под надслов „Бъди в DEVIN форма”.  Ден по-късно проявата ще бъде в Бургас. Това е съвместна инициатива на Българската федерация по тенис и „Девин” АД.

В събота от 11.00 часа всички гости на тенис клуб „Черно море - Елит“ ще могат да направят своите първи стъпки в тениса напълно безплатно, заедно с професионалните треньори на клуба. За да се осигури необходимата хидратация на спортуващите през целия динамичен ден, „Девин“ ще осигури минерална вода за всички присъстващи.

Като всеки спортен празник и този няма да остави своите състезатели без награди. Освен уроците по тенис, за присъстващите ще бъдат организирани различни кътове с игри за малки и големи.  За победителите от всяка игра ще има подаръци, а участвалите във всички активности ще получат чаша DEVIN, от която всеки ден да пият любимата и необходима минерална вода.

Специална апликация на фейсбук страницата на DEVIN Фотоконкурс "Бъди в DEVIN форма" ще очаква снимките на всички, взели участие в спортния празник на своя град, а снимката, събрала най-много гласове, ще донесе на автора си дигитален фотоапарат.

На 24 юни в Бургас ще се проведе петият по ред спортен празник под надслов „Бъди в DEVIN  форма. В неделя от 11.00 часа всички гости на тенис клуб „Черноморец“ в Морската градина ще могат да направят своите първи стъпки в тениса напълно безплатно, заедно с професионалните треньори на клуба.

Инициативата ще продължи и в София - 30 юни, Русе – 07 юли и  Плевен – 08 юли.
„Бъди в DEVIN форма“ е част от дългосрочната стратегия на „Девин” – лидерът на бутилирани води в страната – да подкрепя и промотира здравословния и активен начин на живот.

Сподели:  
Етикети: морето, форма, DEVIN, пренася, Бъди

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Утвърдиха системата VAR и...

Утвърдиха системата VAR и четвъртата смяна на Мондиал 2018 преди 22ч. 1мин.
ФИФА утвърди използването на системата за видео помощ на съдиите VAR за мачовете от... още»
Норвежки футболист си отиде на 20... Кристъл Палас се вдигна Манчини мечтае да води "скуадра... Деси Фотосесията отряза Благо...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Бърлога на Крадци

С участието на Джерард Бътлър и 50 cent, този напрегнат екшън ни разказва за специалното звено към...

още...