Новини

Правят благотворителна изложба в помощ на Петър Узунов

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-23 05:53:00, видяна 175 пъти

Галерия „Жорж Папазов”, Радио Пловдив и Димитър Шиндов организират благотворителна изложба в помощ на оперираната волейболна легенда Петър Узунов. Изложбата стартира на 28-ми юни, четвъртък, от 18 часа в Културния център на Радио Пловдив.


Галерия “Жорж Папазов” ще предложи няколко картини на пловдивски художници, а Димитър Шиндов, който е син на първия треньор на Петър Узунов, ще изложи творби на Димитър Апостолов, Таню Танев и други популярни творци, както и малки графики.


Цената на картините ще варира според възможностите на ценителите – ще има произведения за всеки вкус и за всеки джоб, а средствата ще бъдат предоставени за лечението на волейболиста. Картини могат да се закупят и по интернет на адрес: В подкрепа на Петър Уунов.


изложба

Благотворителна изложва в помощ на Петър УзуновБившият волейболен национал претърпя операция на двете колена, а след това получи и тробмоза на десния крак. В момента е в болница и лекарите се борят с всички усилия, за да го изправят отново на крака.


В същото време продължава и благотворителния търг за екипите на Петър Узунов, Любо Ганев и Владо Николов. Самият легендарен Любо Ганев пристига в Лято кино “Орфей” е ще гледа спектакъла, организиран от Фенклуба на Майкъл Джаксън в помощ на волейболната легенда Петър Узунов.
Банкова сметка за дарения в подкрепа на семейство Узунови: Societe Generale Eкспресбанк SWIFT: TTBBG22 Клиентски номер: 0668488 IBAN: BG71TTBB94004525419648 Бенефициент: Петър Владимиров Узунов Уеб сайт:www.peter-uzunov.hit.bg


Христина Петрова


Facebook.com/Petrova.Chris petrova.chris@abv.bg
уеб сайтове: www.peter-uzunov.hit.bg www.za-decata.hit.bg тeл: 0898 670 650, 0887 526940


zasada.bg

Сподели:  
Етикети: изложба, правят, помощ, Петър, Узунов, благотворителна

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...