Новини

Радо Стойчев: Козметични промени не ме устройват! Трябва тотална промяна, за да се върна

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-24 15:23:00, видяна 186 пъти

Скандалите във волейбола просто нямат край. Нов треньор беше назначен – Найден Найденов, а под негово ръководство националите ни се представят доста добре в Световната лига, но обществото иска Радостин Стойчев да се върне на поста си и да води отбора на Олимпиадата, а и на финалите на Лигата в София.


Самият Стойчев призна пред bTV, за предаването "Зона Спорт", че това не е невъзможно, но условията, който бяха поставени още преди време остават същите – тотална промяна в ръководството на БФ Волейбол.


"Аз не съм се отказал от битката за промени в българския волейбол. Не ме е страх от това, което се говори за мен – хората, които ме познават, знаят, че не е истина. Сигурен съм, че в един момент този спорт ще тръгне в правилната посока. Не знам кога ще е това – преди Олимпиадата, след нея, но знам, че ще се случи. Сигурен съм", каза Радо Стойчев.


"Казах вече веднъж какви са условията ми, за да се завърна начело на националния отбор. Това не се е променило. Искам гаранция, че тази ситуация ще се промени окончателно и безвъзвратно. Козметични промени не стигат. Искам оставката на инж. Данчо Лазаров; искам някой друг временно да застане начело на федерация; искам насрочване на Общо събрание, на което да се избере ново ръководство, но още сега да е ясна датата на събранието; искам всичко това да стане законно и честно, спазвайки всички правила.


Борбата ми не е лична, не е за постове, не искам да се кандидатирам и да заемам постове във федерацията", сподели още специалистът.


ВИДЕО - ТУК!!!Сподели:  
Етикети: промяна, Радо, Стойчев, върна, промени, тотална, козметични, Устройват

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...