Новини

Владо Николов: Ако Матей ще се връща, да се връща във вторник, после няма да е нужен

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-24 18:31:00, видяна 221 пъти

Капитанът на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов коментира ситуацията с Матей Казийски. Както е известно, той и селекционерът Радостин Стойчев се отказаха от националния тим и са готови да се върнат само ако президентът на родната федерация инж. Данчо Лазаров подаде оставка.

"Всичко зависи от гледната точка. Например Васил Левски за нас е национален герой, но за турците е терорист. Нееднократно съм казвал, че е удоволствие да играеш с Матей Казийски, той е човек, на когото можеш да разчиташ в трудни моменти. Но ако ще се връща, да се връща във вторник, после няма да бъде нужен", сподели в предаването "Нека говорят" по bTV Николов, след което добави: "Ако Матей иска да играе за националния отбор и е мотивиран, всички го искаме".

“Всичко това го възприемам като война в мирно време. На война, ако трябва да се ходи, всеки иска да има мотивирани хора до него. Ако Матей иска да играе за националния отбор и е безкрайно мотивиран, какъвто е бил много пъти, всички го искаме”, допълни още един от лидерите на националния ни отбор по волейбол.

“Предстоят ни първите сериозни изпитания след трудностите, които ни застигнаха. Горещо се надявам да намерим сили да излезем от ситуацията. Нашата работа е да играем добре и да побеждаваме. Ако успеем да го направим, може да ни даде спокойствие да се подготвим добре за Олимпиадата”, завърши Владо Николов.

Сподели:  
Етикети: връща, Матей, Владо, Николов, вторник, после, Нужен

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...