Новини

Дарина: Звезда на ЦСКА ми предложи 3 бона за секс

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2012-06-25 11:57:00, видяна 2957 пъти

Със своите 820 кубикови импланти в бюста Дарина Калчева е потенциална секс мишена за родните футболисти. Блондинката от Сливен нашумя преди години покрай халфа на ЦСКА Коста Янев. Като гаджета, двойката често бе посещавана в апартамента си от полицията под Сините камъни, заради жалбите на съседи срещу шумния им секс. След раздялата им славата на Дарина не отшумя и тя продължи да е актуална сред спортистите, които боравят с три топки.

- Дари, клюките те пращат в леглата на няколко футболисти – Коста Янев, Иван Караджов, Стефано Кунчев, чак в това на Дуци Симонович и Христо Стоичков... Истина или да?
- Не е тайна, че прекарах доста време от живота си с Коста Янев, бяхме заедно 7 години. Аз бях момичето, което направи Коста мъж, а той мен жена. Относно отношенията ми с Иван Караджов, там няма нищо, освен едно добро приятелство, което не е провокирано от нищо, случило се помежду ни преди това. От близки приятелки обаче знам, че е страхотен в леглото. Със Стефано Кунчев също поддържам приятелски отношения, противно на всичко писано за него и мен.
За Стоичков тръгна клюката, след като веднъж споменах, че го харесвам като мъж, треньор и професионалист. Но никога не съм имала отношения с него. Колкото до Симонович, познаваме се лично от времето, когато беше треньор на Коста в Сливен. Но как ме виждате да си легна с треньора на гаджето си?

- Пропуснахме Ники Михайлов. Според достоверни източници преди години си му гостувала в Холандия. А вярно ли е, че те е заплашвал да не разгласяваш за секс забежката ви?
- Не знам кой би ви дал по-достоверна информация от мен самата. Не познавам Михайлов лично. Естествено чувала съм за него, виждала съм го по телевизия, списания и т.н. Но личен контакт с него съм нямала. След като гръмна тази история във вестниците, телефонът ми прегря от обаждания на футболисти с неприлични предложения.

- Какви например? Предлагали са ти пари срещу секс, предполагам?
- Да, като всяка една красива и желана жена и аз съм получавала предложения за секс срещу пари и то от доста видни футболисти. Най-скъпата оферта ми направи звезда на ЦСКА, която неотдавна бе продаден. Предложи ми 3000 лева. Ще спестя името. (Ето кои са потенциалните заподозряни, които напуснаха „Армията” през зимата – Спас Делев, Грегъри Нелсън, Янис Зику и Мишел Платини – б.а.) Сред българските футболисти е тенденция да предлагат пари на красиви момичета, за да спят с тях. Знам за много колоритни личности, за които е ежедневие да харчат заплатите или премиите си за платени момичета. Чувала съм също, че обичат и груповите изпълнения. Събират се няколко съотборници и си поделят едно момиче. Няма да повярвате, но футболистите са доста извратени.- А вярно ли е, че са по-добри любовници от останалите мъже?
- Както и на терена, имат и попадения, имат и пропуски. Не смятам, че само защото са футболисти, са с нещо по-различни от останалите спортисти или пък от обикновените мъже. Всеки мъж е различен в леглото, независимо дали е футболист или не.

- Злите езици шушукаха, че по време на връзката ти с Коста Янев, той е вложил доста, но и спечелил доста от теб и твоето тяло...
- В едно отношение злите езици са прави, Коста вложи много любов и грижи в мен, аз съответно му върнах тези жестове, от които разбира се вярвам, че само е спечелил. Не смятам да се оправдавам или да давам обяснения за разни пошли слухове, че съм продавала тялото си. Ние изживяхме нещо красиво заедно, жалко е как някой хора могат да спекулират и да изопачават нещата.- А как те ухажват футболистите?
- В повечето случаи, когато чарът не е достатъчно средство, естествено, прибягват до материалните трикове. Предлагали са ми срещи в екзотични курорти, скъпи подаръци... Случвало се е да ми пратят лъскава кола с шофьор, с която да ми направят „огромно” впечатление. Но сред тях има и много вулгарни, нахални и невъзпитани футболисти, които въпреки моят отказ продължават да настояват и нахалстват за среща.

- Верни ли са клюките, които достигнаха да „Уикенд”, че Абел Анисе от ЦСКА е залитнал по силиконовите ти бомби?
- Самата истина. С Анисе случаят е много интересен. Незнайно от къде е намерил телефона ми. Постоянно ми звънеше и пишеше в профила ми във „Фейсбук”. Досадна работа. Една вечер бях написала в личния си профил коя дискотека ще посетим с приятелки. По-късно самият той се появи във въпросния клуб, дойде да се снима с мен. Кани ме на неговата маса. Беше много обсебващ. След въпросната вечер не спря да ми досажда. Точно когато мислех вече да се оплача в полицията за сексуален тормоз, Слава Богу, той миряса.- Освен с футболисти, с други спортисти приключения имала ли си?
- Да, кратка връзка с човек, който се занимава със силов спорт, но не искам да коментирам името му.

- Каква е най-бруталната реплика, излязла от устата на футболист, за пищния ти бюст?
- Задавали са ми въпроса „Блузките ти само на гърди и зърна ли се износват”. Това е най-култовият „комплимент”, който води личната ми класация. Коста пък ми казва, че гърдите ми са „TOP of the TOP”.

Елиана Василева, "Уикенд"


Сподели:  
Етикети: ЦСКА, секс, звезда, предложи, Дарина

Коментари


Мале че грозотия и изкуственяк !!!
-1 коментарът е отпреди 7 години
Кви 3 бона бе, на тая и 20 лв на час са и много.
0 коментарът е отпреди 7 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

18-годишен талант на...

18-годишен талант на ЦСКА-София е най-добър от младите токущо
Младият футболист на ЦСКА-София Валентин Антов получи наградата за най-проспериращ... още»
Феновете избраха този гол за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...