Новини

Полицията погна Дуци

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2009-07-10 07:35:00, видяна 437 пъти

Полиция нахлу на стадион "Спартак" във Варна един час преди началото на тренировката вчера сутринта. Оказа се, че двамата униформени издирват Драголюб Симонович, тъй като не е платил актове за около 600 лева, твърди "7 дни спорт". Те са му съставени за шофиране без книжка. Треньорът на вратарите Илко Станчев обаче обясни на органите на реда, че Дуци вече не работи в клуба и доколкото знае, е в Сърбия.

Разбра се още, че Дуци си е живеел като бохем по време на зимния лагер на Спартак в хотел "Орхидея" на Златни пясъци. За първия месец клубът е платил 470 лева за минибара в стаята му, а през втория сметката скочила на 600. Отделно хубавица от SPA центъра се съгласила да отпусне на сърбина заем от 800 лева. "Той е толкова сладкодумен и така добре умее да убеждава, че нямаше как да му откажа", аргументирала се девойката.

Междувременно изпълнителният директор на Спартак Живко Великов е убеден, че още този сезон отборът ще се върне в "А" група и няма да излезе от нея. "Футболистите ме правят спокоен. Нашето място е в елита и ще покажем, че го заслужаваме. Взехме си поука от грешките и вече няма да ги допускаме, след като се върнем при майсторите", заяви Великов.

Сподели:  
Етикети: Полицията, Дуци, погна

Коментари


Е па тоя си е алкохолик, защо чак сега го пипват, той се отрязваше като сноп още докъто се правеше на футболист ...
0 коментарът е отпреди 12 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...