Новини

Кременлиев: В Левски се работи непрофесионално и идват чужденци от "кол и въже" (видео)

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2018-03-09 15:17:00, видяна 283 пъти

Бившият футболист на Левски Емил Кременлиев смята, че в клуба от дълго време насам се работи непрофесионално и на парче. Настоящият спортен директор на Арда е на мнение, че на “Герена”, а и на много други места в родния футбол идват чужди играчи без доказани качества.

“На Левски не им достигат много неща от едно време. Те се лутат от много години. Два пъти на сезон правят по сума ти трансфери главно на чужденци. Аз ги разбирам - няма български играчи и единственият начин е да потърсят нещо от чужбина. Там обаче е голямата каша. Идват чужденци от кол и въже, които не са доказани. Явно някой ги гледа в студентски отбори във Франция или Бразилия. Там играчът изпъква, но като дойде тук на друго ниво, явно става ясно, че не става. Този начин на работа е напълно непрофесионален и на парче. Не знам защо продължава така особено в Левски. В Лудогорец се взимат по-скъпи футболисти с по-големи качества”, каза Кременлиев.

“Не отива начинът на игра на името на Левски. Преди като излезеше на наш терен противникът вече губеше с един-два гола. Сега всеки идва на “Герена и знае, че със сигурност може да вземе 0:0, а ако има късмет и да бие или ако няма, може да загуби с дузпа или с минимален резултат. За разгорми като едно време вече е абсурд да става въпрос. Това се случи полека-лека през години. След отбора, който влезе в групите, Левски заработи на инерция, на мускули без да се влагат усилия и година след година това е дереджето в момента. В последните години не съм виждал в нито един момент Левски така, както трябва да бъде”, заяви още Кременлиев.



Сподели:  
Етикети: Левски, работи, чужденци, въже, Кременлиев, непрофесионално

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Сикарио 2: Солдадо

Нарко-войната на американо-мексиканската граница ескалира, след като картелите са започнали да...

още...