Новини

Завърши вторият турнир от веригата 4Моve17+

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2018-06-11 18:07:00, видяна 164 пъти

Отново с интересни битки, спортменско отношение и качествен тенис завърши и вторият турнир от веригата 4Моve17+. Домакинът СК ДЕМА се превърна в арена на страхотни тенис битки, а второто състезание беше само по двойки и се проведе само в неделния ден.

Всички двойки бяха разпределени в 4 групи и се играеше на принципа всеки срещу всеки като първите две двойки от всяка група продължаваха на четвъртфиналите, където се играеше на директна елиминация.


Въпреки проливния дъжд, който се изля над кортовете, в рамките на два часа домакините бяха ги подготвили и битките продъжиха с пълна сила. Победители станаха двойката Любомир Лещански и Георги Мирчев, който на първия турнир игра и финал поединично. На финала те за втори пореден път в рамките на няколко часа, но много по-трудно (с резултат 4:5 (4), 4:2, 10-3), се наложиха над Румен Господинов и Стоян Плугаров, които пък от своя страна бяха финалисти и в първото издание на веригата.
В полуфиналните мачове Господинов/Плугаров губеха с 1:5 от победителите в първото издание Иво Божилов и Пламен Пенев, но с добра игра обърнаха мача и спечелиха със 7:5. В другия полуфинал Лещански/Мирчев победиха Николай и Ивайло Иванови след 4:1 и отказ на двойката поради контузия.

Финалистите получиха брандирани медали с името на партньора на веригата - изотонични напитки за високи резултати 4Move. По 1 напитка имаше и за всеки един участник. Допълнителни награди за всички бяха осигурени и от другия партньор на СК ДЕМА и веригата - DoppelHerz, които са висококачествени германски хранителни добавки и витамини.

Следващият турнир ще бъде отново и поединично и на двойки и ще се проведе на 23-24 юни.

Сподели:  
Етикети: турнир, завърши, вторият, веригата, Моve

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

18-годишен талант на...

18-годишен талант на ЦСКА-София е най-добър от младите токущо
Младият футболист на ЦСКА-София Валентин Антов получи наградата за най-проспериращ... още»
Феновете избраха този гол за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...