Новини

Лудогорец откри най-модерния сектор за гости - Домусчиев: Вижте какви условия предлагат други отбори с претенции (видео+галерия)

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2018-07-11 19:34:00, видяна 159 пъти

Лудогорец откри най-модерния сектор за гости в България. Той е копие на трибуна "Моци", като са използвани същите висококачествени материали, с които е построен и сектор "В". За комфорта на гостуващите фенове е обособена кетъринг зона, санитарни възли, включително с топла вода, и стая за първа помощ. Достъпът до местата на сектор "Г" ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на "Лудогорец Арена".


Архитектурата на сектор "Г" позволява да бъде разделен на три зони с три отделни входа. Това ще позволи да бъде използван и от фенове на Лудогорец. Трибуната разполага с множество камери за видеоконтрол, които са на разположение на полицията и служителите по сигурността на клуба с цел локализиране на нарушители на обществения ред.


На откриването на сектора присъстваха собствениците на орлите Кирил и Георги Домусчиеви, като вторият заяви:

“Това е най-модерният сектор за гости в България. Тук може да се играят и мачове от елиминационната фаза на евротурнирите. България няма друг такъв стадион. Отборите играят на “Васил Левски” по милост. Имам молба към вас, журналистите - понеже много се говори и коментира за клетката на Лудогорец, сега искам да обърнете внимание какви условия се предоставят на някои други стадиони в България. Говоря за условия и съблекални. И то на клубове с претенции”, каза Георги Домусчиев, който продължи относно сектора:


“Той разполага с всички екстри - зали за хранене, тоалетни, лекарски кабинет, модерни седалки, козирка. Предвиждаме да сложим мрежи на новия сектор и сектор “Моци”. Целта е да предпазим публиката от удари от терена, а и да не се хвърлят предмети. Надявам се феновете на гостуващите отбори да се чувстват добре, защото този сектор е за тях“, допълни Домусчиев.

снимки: Иван Йочев, Sportal.bg


Сподели:  
Етикети: Лудогорец, отбори, сектор, Какви, Домусчиев, откри, други, условия, гости, видеогалерия, претенции, наймодерния

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Марк Маркес над всички в...

Марк Маркес над всички в мократа първа тренировка от MotoGP във... преди 13ч. 58мин.
Шампионът в MotoGP Марк Маркес бе най-бързият пилот в първата свободна тренировка от... още»
Мадс Oстберг поведе на рали... Арнаутович е готов да остане в Уест... Ла Лига може да научи Премиър Лийг... Живко Миланов: Добрият колектив е...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...