Новини

Лудогорец откри най-модерния сектор за гости - Домусчиев: Вижте какви условия предлагат други отбори с претенции (видео+галерия)

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2018-07-11 19:34:00, видяна 190 пъти

Лудогорец откри най-модерния сектор за гости в България. Той е копие на трибуна "Моци", като са използвани същите висококачествени материали, с които е построен и сектор "В". За комфорта на гостуващите фенове е обособена кетъринг зона, санитарни възли, включително с топла вода, и стая за първа помощ. Достъпът до местата на сектор "Г" ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на "Лудогорец Арена".


Архитектурата на сектор "Г" позволява да бъде разделен на три зони с три отделни входа. Това ще позволи да бъде използван и от фенове на Лудогорец. Трибуната разполага с множество камери за видеоконтрол, които са на разположение на полицията и служителите по сигурността на клуба с цел локализиране на нарушители на обществения ред.


На откриването на сектора присъстваха собствениците на орлите Кирил и Георги Домусчиеви, като вторият заяви:

“Това е най-модерният сектор за гости в България. Тук може да се играят и мачове от елиминационната фаза на евротурнирите. България няма друг такъв стадион. Отборите играят на “Васил Левски” по милост. Имам молба към вас, журналистите - понеже много се говори и коментира за клетката на Лудогорец, сега искам да обърнете внимание какви условия се предоставят на някои други стадиони в България. Говоря за условия и съблекални. И то на клубове с претенции”, каза Георги Домусчиев, който продължи относно сектора:


“Той разполага с всички екстри - зали за хранене, тоалетни, лекарски кабинет, модерни седалки, козирка. Предвиждаме да сложим мрежи на новия сектор и сектор “Моци”. Целта е да предпазим публиката от удари от терена, а и да не се хвърлят предмети. Надявам се феновете на гостуващите отбори да се чувстват добре, защото този сектор е за тях“, допълни Домусчиев.

снимки: Иван Йочев, Sportal.bg


Сподели:  
Етикети: Лудогорец, отбори, сектор, Какви, Домусчиев, откри, други, условия, гости, видеогалерия, претенции, наймодерния

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

18-годишен талант на...

18-годишен талант на ЦСКА-София е най-добър от младите токущо
Младият футболист на ЦСКА-София Валентин Антов получи наградата за най-проспериращ... още»
Феновете избраха този гол за... Ботев (Враца): След урока по... Мика Стоичкова разкара турския си... Президентът на Атлетико: Кристиано...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...