Новини

Венци Стефанов: ЦСКА създаде организация да надуе цената на Десподов - има топла връзка Сираков-Колев-Ганчев

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2019-01-03 18:44:00, видяна 137 пъти

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов се усъмни в безпристрастостта на класацията “Футболист на годината”. Според различни слухове абсолютен фаворит за този приз е нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов. Босът на белите обаче е категоричен, че през 2018 г. имам много по-заслужили от него, но ще я спечели той защото “има организация от ЦСКА”, а също така “съществува топла връзка Сираков-Колев-Ганчев”.

Ето какво каза Венцеслав Стефанов пред Sportal.bg:

“Не съм в България, но въпреки всичко няма никакъв смисъл да ходя на церемонията за футболист на годината. Призовавам и другите да не ходят, тъй като няма смисъл да се гледа филм с предизвестен край. Нямам нищо против Кирил Десподов. Той е добър футболист, но с вкарани няколко гола и нищо спечелено през годината не заслужава да спечели. Трябва ли да спечели незаслужено, защото с “Футболист на годината” да му се вдигне цената, за да бъде продаден в чужбина?! Ако Десподов е първи, на кое място трябва да е Станислав Костов? Той трябва да има номинации за три първи места, защото има три пъти повече вкарани голове”, каза президентът на Славия, след което продължи:

“Обадиха ми се от Хърватия и чак оттам ми казаха, че Десподов ще спечели, тъй като от ЦСКА са направили добра организация. Журналистите, които не са изразили истинско и собствено мнение, сигурно ще бъдат забелязани. Моите поздравления към тези журналисти, които са гласували по съвест и достойно. Лошото е, че и Павел Колев участва в тази класация. Всички знаем, че Наско Сираков едно време го набута в БФС. Много добре знам и за топлата връзка Сираков - Колев - Гриша Ганчев. Всички много добре знат кой  е проводник между Ганчев и Сираков. Защо един Неделев да не спечели? Той направи много повече за Ботев, отколкото Десподов за ЦСКА.

Вижте, ако Бодуров бъде избран за най-добър защитник, нямам нищо против, тъй като той е мъжко момче - бори се със сърце и душа за собствения си клуб и националния отбор.

Нямам нищо против и Антов. Талантливо момче. Пожелавам му бляскаво бъдеще. Дано стане добър футболист, но не може с мач и половина да печели отличие за най-прогресиращ млад футболист, при положение че Серкан Юсеин, Георги Йомов, Светослав Ковачев и Мартин Костадинов от Черно море играят във всеки двубой и печелят отличия.

Да, защитавам Георги Петков. Абсолютно заслужава да спечели, тъй като изигра много силна година. Отчая нападателите на Левски и е с основен принос за спечелената купа на България. Със силната игра той нанесе някакъв удар на Левски и поради тази причина част от журналистите не го обичат. Това е непрофесионално, тъй като е без значение кой къде играе. Важни са качествата на футболистите.

Съгласен съм Петър Хубчев да е триньор на годината, това е напълно нормално. Но какво ще прави на второ място Димитър Димитров-Херо? Бил 5 месеца в Лудогорец и станал шампион… Бате Гошо стана три пъти шампион. Това за възможностите на Лудогорец не е кой знае какъв успех. Там наградата трябва да я вземе ръководството на Лудогорец и Кирил Домусчиев за качествените футболисти, които са довели. С тези класни играчи лесно се става шампион, тъй като са най-добрите в България. Загорчич заслужава да е втори, защото с голобради български момчета спечели купата на България”, добави Стефанов.

“Поздравявам всички достойни журналисти. Тези, които не са гласували по съвест - да се замислят. Защото тази класация се опорочава все повече и губи смисъл. Очевидно тази година целта й е да се надуе цената на Десподов. От това обаче губят всички спортни събития и мероприятия”, твърди Венци Стефанов.

Сподели:  
Етикети: ЦСКА, връзка, Цената, създаде, организация, Венци, Стефанов, топла, надуе, Десподов, СираковКолевГанчев

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

18-годишен талант на...

18-годишен талант на ЦСКА-София е най-добър от младите токущо
Младият футболист на ЦСКА-София Валентин Антов получи наградата за най-проспериращ... още»
Феновете избраха този гол за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...