Новини

Александра Начева пред Sportal.bg: Трябва ни още подготовка, за да започнем да скачаме

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2019-01-15 12:40:00, видяна 225 пъти

Световната и младежка олимпийска шампионка в тройния скок при девойките Александра Начева сподели пред Sportal.bg, че награждаванията през декември януари са нарушили сериозно подготовката й за новия сезон.“В последно време постоянно пътувам между Пловдив и София за различни награждавания, остава още едно – за Атлет на България. Тези награждавания са приятни, но наистина доста попречиха на подготовката ми, защото постоянно трябваше да пътуваме до София, а и повечето са в такива часове, че просто нямаше как да тренирам тук, особено след като в София трафикът е доста по-натоварен и придвижването е по-трудно.
Имахме малко трудности с тренировките, но се надявам, че ще успеем да наваксаме пропуснатото. А и няма как да не уважим всяко едно такова награждаване, то е засвидетелстване на уважение към нашия труд и нашите успехи.  Днес (б.а. вчера) успяхме някак си два пъти да тренираме, въпреки че бях ангажирана с две мероприятия”, каза Начева пред Sportal.bg.

Възпитаничката на Стойко Цонов коментира и евентуалните си предстоящи стартове през зимата: “Дори Европейското в зала не е сигурно, зависи как се подготвяме – когато видим как вървят тренировките, тогава ще решим дали да участваме на него. Все още не навлизаме във форма, трябва ни още подготовка, за да започнем да скачаме. Все още нищо не е сигурно.”


Сподели:  
Етикети: подготовка, Sportalbg, Александра, започнем, скачаме, Начева

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

18-годишен талант на...

18-годишен талант на ЦСКА-София е най-добър от младите токущо
Младият футболист на ЦСКА-София Валентин Антов получи наградата за най-проспериращ... още»
Феновете избраха този гол за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...