Новини

Основен спонсор и член на УС на Локо (Дряново) също хвърли оставка

Публикувана от sportal.bg в Спорт
Дата: 2019-07-07 15:21:00, видяна 62 пъти

Един от основните спонсори и собственик на „ТЕХНОДЖЕРМАНИ“ и успял дряновец Нико Александров, който помагаше на футболния клуб в родния му град е поредния който декларира своята оставка, като член на УС на Локо Дряново."Аз не знам с какви думи да изкажа,че наистина съм разочарован от всичко случващо се до момента и неразбирателството с Община Дряново за подпомагане на Мъжкия представителен отбор. Искам да кажа, че аз дойдох с идеята да сътворим един силен отбор на града ни, да създадем трамплин на Децата ни от юношеската школа(която според мен е много силна),казвам това, като бивш юноша и футболист на Локо Дрянов, да направим един празник в град Дряново на домакинските мачове и по този начин малко или много да разведрим Дряновци от ежедневието им.

Искам да кажа,че ролята на Тодор Георгиев, беше ключова за развитието на клуба, със своето себераздаване и неуморим дух да преследва целите на клуба и развитието му, без обратна монета. Да не забравяме лагерите на детските школи в Албена, нещо което в цялата история на Дряновския Футбол не е имало, автобус на „Локомотив” Дряново закупен с пари само и единствено по инициатива на Тодор Георгиев, като 95% от средствата са дошли извън Дряново само от приятелите на г-н Георгиев. Тук е момента да изкажа своята огромна благодарност към Станислав Генчев, член на УС и капитан на отбора, който се завърна да помага безвъзмезно в родния клуб.

Въпреки неговата ангажираност, намираше време и сили да сподели сподели своя опит и предаде самочувствие на футболистите от клуба. Аз лично, само и единствено от мое име искам да кажа,че съм разочарован от всичко случващо се в нашия град, и ако Тодор Георгиев вече подалия оставката си и се приеме оставката му на общото събрание, то аз също си тръгвам от клуба и спирам всякакво финансиране за Дряновския спорт (не само за Футбола). Не виждам смисъл да тичам срещу вятъра и да се боря с хора, които не вярват в нашата добронамереност,че ние сме там без да имаме някакви облаги, интереси, а само пасиви. Искам да благодаря на всички в клуба, на целия УС на ФК ЛОКОМОТИВ ДРЯНОВО, на футболистите които дадоха сърце и душа на терена, на треньори, и всички участвали в последния сезон 2018-2019г.

Благодаря още веднъж и на Тодор Георгиев за това,че ме покани да помогна и ме направи част от този много труден и луд сезон. Пожелавам успех на следващите след нас, като искам да им кажа от тук нататък само да надграждат над нас, а не да слизат надолу. С Уважение към всички Дряновци, благодаря на целия УС и екип на Локо и най вече на Станислав Генчев и Тодор Георгиев!", споделя Александров.
Сподели:  
Етикети: Локо, член, оставка, основен, хвърли, спонсор, Дряново

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

18-годишен талант на...

18-годишен талант на ЦСКА-София е най-добър от младите токущо
Младият футболист на ЦСКА-София Валентин Антов получи наградата за най-проспериращ... още»
Феновете избраха този гол за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...