Новини

Савина от "Антибиотика" загуби мъжа си

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2021-04-19 10:48:00, видяна 1370 пъти

Савина Петкова от нашумялата през 90-те години момичешка група „Антибиотика“ загуби съпруга си. Повече от 2 години, Никола се бори с терминален мозъчен тумор, етап 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три операции, последвани от химио и лъчетерапия, но за съжаление ракът е много агресивен и продължава да се връща.

Преди да си отиде, той се подложи на друго лечение, за което бяха необходими много средства, които да подпомогнат медицинските разходи, които изисква заболяването. Приятели успяха да съберат 36 000 долара, но и те не успяха да спасят младия мъж. Савина и Никола са родители на прекрасна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е установило да живее в Америка - Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави заминава на екскурзия зад Океана, но точно тогава среща случайно и Никола, с който са бивши съученици и така преоткриват любовта си години по-късно. „Това прекрасно момче и мъж си е тръгнал без време, ненавреме, преждевременно, много рано. Никола Киряков.

Момчето на нашата любима приятелка Савина от "Антибиотика", бащата на прекрасната й принцеса Сиана. Той водеше дълга и тежка битка с коварен рак в главата близо 2 години и половина. Битка, която за съжаление загуби. Savina Petkova-Kiriakov с теб сме Прекрасна Сави! Имаме представа какво е времето вътре в теб - бурно, мрачно, буря, циклон!“, написа Ники Кънчев.Сподели:  

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...