Новини

Дара се отказала да си реже носа

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2021-04-19 16:16:00, видяна 1345 пъти

На косъм да си смали нослето е била певицата Дара, признава самата тя. Изпълнителката за малко да се подведе по модата, която сляпо следват популярни и непопулярни мацки през последните няколко години. "В социалните мрежи филтрите, които може да ползваш за снимки, толкова те променят, че ставаш пристрастен. Аз също се подведох и започнах да си мисля колко хубаво би било да си направя носа по-малък.

Трябваше да проведа един сериозен разговор със себе си, който звучеше така - "Трябва да си смалиш носа!", а другото ми Аз казваше - "Не, не трябва, носът ти е супер!" - разказва Дара, която е една от малкото натурални красавици, на своите фенове. Певицата не успява да се изкуши по последната мода и решава да мисли трезво. Тя призовава повечето млади девойки да последват примера й и да се харесват такива, каквито са.

"Стига фалш! Запомнете, че сте най-добрата версия на себе си и се харесвайте" - съветва младата хубавица, решила дори вече да ходи без грим в ежедневието си, пише „България днес“.Сподели:  

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...