Новини

Милото от "Седем часа разлика" скочи на Стефан Данаилов

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2012-06-18 13:08:00, видяна 1118 пъти

Милото от сериала "Седем часа разлика" скочи срещу БГ киното и в частност срещу Стефан Данаилов.

Актьорът Калин Сърменов заяви в интервю за вестник „Шоу“, че е възмутен от пренебрегването си от наградите за актьорско майсторство от Киноакадемията.

„Мен даже не бяха ме поканили… Така оставам с впечатлението, че въобще не съм си свършил работата. Значи нищо не съм направил! Аз съм на 49, мога самостоятелно да се спася и да кажа: Майната му, знам какво правя. Но този, който е на 19, той какво прави? Нали някой трябва да даде критерий на всички тези млади хора. Някой трябва да им даде основа, принципи, те да са спокойни, че трудът им ще бъде оценен и имат спрямо кого да се измерват, да имат идоли. Как аз да бъда негов идол, като той ще каже: „Чакай бе, ти една награда нямаш!“, разпалено обяснява Сърменов.

„Аз много те харесвам, но нищо не ти дадоха, значи аз може би нещо не разбирам“… За младия човек е важен авторитетът. Кой е авторитет – институцията! Това е Киноакадемията, това е еди кой си професор. Те отиват в класа на Стефан Данаилов и почват да му викат веднага: „Мастър, Мастър“. Как да им обясниш, че този е един въздух под налягане!? Е, не може, те вече са облъчени!“, завършва скандалната си изповед Милото.Сподели:  
Етикети: скочи, Милото , Стефан Данаилов, Седем часа разлика

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Деси Слава ли е това?!

Деси Слава ли е това?! преди 10ч. 11мин.
След воаяжа си в Дубай преди седмица, фолк певицата Деси Слава се завърна в България и... още»
Ева Веселинова проговори за бащата... Актьор от "Съни бийч" готви в... Ето как Лиъм Нийсън кацна в Бургас Мария Илиева са сдобри с бившия...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...