Новини

Милото от "Седем часа разлика" скочи на Стефан Данаилов

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2012-06-18 13:08:00, видяна 926 пъти

Милото от сериала "Седем часа разлика" скочи срещу БГ киното и в частност срещу Стефан Данаилов.

Актьорът Калин Сърменов заяви в интервю за вестник „Шоу“, че е възмутен от пренебрегването си от наградите за актьорско майсторство от Киноакадемията.

„Мен даже не бяха ме поканили… Така оставам с впечатлението, че въобще не съм си свършил работата. Значи нищо не съм направил! Аз съм на 49, мога самостоятелно да се спася и да кажа: Майната му, знам какво правя. Но този, който е на 19, той какво прави? Нали някой трябва да даде критерий на всички тези млади хора. Някой трябва да им даде основа, принципи, те да са спокойни, че трудът им ще бъде оценен и имат спрямо кого да се измерват, да имат идоли. Как аз да бъда негов идол, като той ще каже: „Чакай бе, ти една награда нямаш!“, разпалено обяснява Сърменов.

„Аз много те харесвам, но нищо не ти дадоха, значи аз може би нещо не разбирам“… За младия човек е важен авторитетът. Кой е авторитет – институцията! Това е Киноакадемията, това е еди кой си професор. Те отиват в класа на Стефан Данаилов и почват да му викат веднага: „Мастър, Мастър“. Как да им обясниш, че този е един въздух под налягане!? Е, не може, те вече са облъчени!“, завършва скандалната си изповед Милото.Сподели:  
Етикети: скочи, Милото , Стефан Данаилов, Седем часа разлика

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Преслава се отказва от...

Преслава се отказва от християнството преди 9ч. 21мин.
Преслава е готова да се откаже от християнството и да влезе в секта, шушука се във фолк... още»
Мария към шеф Петров: На такива като... Николета Лозанова влюбена в Ники от... Дария Симеонова: Обичам да крада! Антон Стефанов се сдобри с шефа
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
5D Свърталище на духове

Вълнуващо пътешествие в недрата на земята. Пътуването е рисковано, опасностите са много - реки от...

още...