Новини

Саня и Ники ще си кажат ''да'' на пуст плаж

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2012-06-19 16:30:00, видяна 936 пъти

Актьорите Ники Илиев и Саня Борисова вече със сигурност ще се оженят, твърдят техни приятели. Даже датата на сватбата е определена и поканените знаят, че е 25 август.

Младото семейство смята да направи церемонията на пуст плаж, недокоснат от цивилизацията. Такива кътчета все още има останали по Южното Черноморие. Масите ще са направо на пясъка, а гостите ще тичат боси по импровизирания дансинг. Носенето на бански е задължително. Дори времето да е лошо и август да поднесе дъждовна изненада, ще има специална шатра, която ще приюти празнуващите.

Младоженците все още обмисляли облеклото си, но при всички случаи то ще е семпло, ще може да се съблече и в даден момент хорото да се пренесе в морето. Идеята за такъв тип тържество е на Саня, тя е романтичка, а Ники засега за всичко я слуша. Готов е да се ожени и в костюм на пират. Папараците отсега са си запазили място в близките храсти да дебнат пикантни моменти.

Близки на двойката също ще запечатват всеки миг от авангардното бракосъчетание. Саня със сигурност ще е с бяла рокля и бял бански под нея. Двамата с Ники се запознали на снимките на сериала ''Забранена любов''. Любовта им наистина се оказала забранена, тъй като играели във филма брат и сестра. Оттогава двамата живеят заедно, а сватбата е предизвикателство на техни приятели, които ги подтиквали да се вземат и официално.Сподели:  
Етикети: плаж, Ники, Саня, кажат, пуст

Коментари


Голи снимки на Николето вижте тук http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
0 коментарът е отпреди 7 години
ЖЪЛТОООО , тея пък кои са ??????????????????
0 коментарът е отпреди 7 години
Ей Калояне , да ти го турнам наш ли къде копиле нещастно .
0 коментарът е отпреди 7 години
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...