Новини

Днес сме склонни към конфликти

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2017-01-24 10:01:00, видяна 646 пъти

Луната е в знак Стрелец. Когато е в този знак родителите по-лесно и обективно оценяват децата си. Снахите имат сега всички шансове да привлекат към своето мнение за съпрузите си своите свекърви и да опитат да ги приобщят към себе си. Това важи в случаите когато искрено обичат партньорите си и им желаят доброто. Днес не бива да се забравя за физическата чистоплътност и душевната устойчивост. Постарайте се да проявите щедрост и да проявите широтата на душата си. Да се избягват конфликтите, бурните сцени и изясняване на отношенията.

След 19:34ч Луната преминава на празен ход до 00:44ч, когато се премества в знак Козирог.

26 лунен ден - Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят, бърборят напразно, сплетничат. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки.

Красота – 26 лунен ден се счита за един от най-опасните дни за здравето. Денят е свързан с обмяната на веществата. Благоприятно време за цялостно пречистване на организма и водни процедури. Този ден подхожда за „терапията на мълчанието” по съвет на източните учители. Става за премахване на брадавици, за изпъване на бръчки и за очистителни процедури. Полезни са масажите и козметичните процедури, както и работа с акупунктурни точки.

Диета - В двадесет и шести лунен ден, е строго забранено месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.
 Сподели:  
Етикети: Склонни, конфликти

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Зайчето Питър (категория B)

Игрална версия на Зайчето Питър, включваща CGI-анимация, за непокорното зайче, опитващо се да се...

още...