Новини

Моника Валериева: Не се занимавайте с мен, за да не изчезнете или да бъдете счупени!

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2017-02-17 10:27:00, видяна 1718 пъти

Скандалът с новата песен на Ани Хоанг набира нова сила.

Припознала се в лирическата героиня на парчето „Кво ме гледаш”, моделката Моника Валериева отправя зловещи закани към певицата и гаджето й Люси Иларионов. Позволява си дори да заплашва със съд и шефа на „Пайнер”, научи HotArena.

Инж. Митко Димитров лично уведомил Ани, че Валериева му е звъняла по телефона и е заявила, че ще търси намесата на Темида. На певицата и приятеля й пък се обаждали страховити мъжища и предупреждавали:

„Не се занимавайте с Моника, за да не изчезнете или да не бъдете счупени!”.Припомняме, че моделката има голяма вражда с Люси още от времето на съвместното им участие във „ВИП Брадър”. В Къщата режисьорът обяви, че красавицата практикува древна професия, което на нея хич не й се понрави.

Именно заради стария им конфликт с Люси, Валериева вероятно подозира, че рап песента „К`во ме гледаш” е записана, за да я уязви и доорезили. Моделката би следвало да е бясна най-вече заради нецензурния куплет: „Не се прави на кучка, ща изям, ма. Да запомниш, че съм виетнамка. Професията ти е древна, водя хроника. Искам да ти кажа, че си курва като Моника.”И Иларионов, и Ани Хоанг категорично отричат лирическата героиня на сакандалното парче да има конкретен прототип. Твърдят, че много кучета се казват Шаро, както и безброй дами са кръстени Моника, пише "Уикенд".

„Аз не бих посветила цяла песен на въпросната жена, защото не желая да я рекламирам. Песента не е за нея, но тъжното е, че тя наистина се припозна. Разбрах за това, след като мои приятели започнаха да ми звънят. Не бях чела публикациите й. Интервюта давала, отговори връщала… Ти ако се казваш Моника, но не се чувстваш като героинята в парчето, не би трябвало да се засегнеш. Моники по света много, например Моника Люински. Не съм искала да обидя никоя жена, носеща това име – използвах го за рима”, коментира певицата от виетнамски произход.Сподели:  
Етикети: счупени, Моника, Валериева, бъдете, изчезнете

Коментари


А коя беше тая мутреса че не се сещам.
0 коментарът е отпреди 2 месеци
Много жалко, че единствено това виетнамско момиче има доблестта и смелостта да се
изправи срещу повсеместната заляла страната ни долнопробна проституция, заемаща
челно място в редиците на управленческия ни елит в тази пропаднала във всяко отношение държава !
1 коментарът е отпреди 2 месеци
ima edna stara prikazaka " kurva negonena bqga "
0 коментарът е отпреди 2 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Златка Димитрова в паника

Златка Димитрова в паника преди 23ч. 47мин.
Златка Димитрова може да се похвали със стегнат корем 7 месеца след раждането на сина... още»
Андрей Арнаудов отново влюбен... Наша фолкдива лъсна в сайт за... Мария влиза "ВИП брадър"! Роксана разказва за първите си...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Красавицата и звярът

Анимираната класика на Дисни придобива нов вид с разширена митология и звезден актьорски състав....

още...