Новини

Иван Ласкин избяга от „Фермата”

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2017-09-18 10:12:00, видяна 1796 пъти

Очаквано актьорът Иван Ласкин напусна предаването „Фермата” след няколкочасов престой. Той получи болки в стомаха още в първия ден на предаването и бе откаран в болница. Във вчерашния епизод мъжът на Алекс Сърчаджиева се появи във видимо добра форма и се прости с останалите участници. Той обясни, че причината е не само здравословното му състояние, но и липсата на семейството. Ласкин бе категоричен, че жена му и детето много ще му липсват, затова предпочита да си тръгне от шоуто.


Постъпката му фермерите коментираха с тъга, като отбелязаха, че Иван ще им липсва. Иначе в първия дуел между ратаите Яни победи Тома безапелационно и рибарят е първият напуснал „Фермата” според правилата.Сподели:  
Етикети: избяга, фермата , Иван Ласкин

Коментари


Чакайте сега, какъв актьор е тоя. Моля Ви, това е някаква пияница, където се мисли за нещо! Не ни занимавайте с Ласкин или Николета. Някакъв който се мисли за актьор и се има за нещо голямо, пълен мизерник, от къде това самочуствие има тоя пияница. Вижте му само главата му колко се е издула от алкохол и наркотиците.
1 коментарът е отпреди 6 месеци
смешник за цирка!
1 коментарът е отпреди 6 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
СФФ: Потапяне

Потапяне е любовна история, която ни представя напълно различните светове на двамата главни...

още...