Новини

Наталия Кобилкина: Жени, вие сте богини, искайте повече от мъжете

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2017-11-17 14:33:00, видяна 884 пъти

Ако видите стотици красавици, които чакат на опашка в столичен клуб какво бихте си помислили? Разбра се - Наталия Кобилкина е издала нова книга и е събрала своите фенки на секси представяне. И докато гостите на въпросното заведение се наслаждават на изумителната гледка от стотици жени, посветени в тайнството на Кобилкините постулати за секс, привличане на енергия и пари, нашият екип се срещна със сексоложката за едно ексклузивно интервю в малките часове на нощта.

"Много хубаво, че хора иска да се развива, търсят нови неща, харесва им да вярват в себе си, това е много вдъхновяващо."споделя с усмивка Наталия.

И както винаги, тя не пропусна да сподели, че "Всяка жена е важно да има енергия. Ако ти правиш това, което кефи и те наслаждава, по този начин ти много умееш да израстваш. Всяка жена трябва да разбере какво на нея й дава щастие и хармония и тогава ще успее.", казва още Наталия.

Освен че издаде нова книга, Кобилкина се занимава с още един куп дейности. "Прави много семинари в академията - гейши, кучки, принцеси, богини - всички разновидности. Също представлявам тук школа на Лариса Ренар - като една от най-големите школи в Русия и съм много горда, че я представлявам за България. Всъщност правя много семинари на Лариса Ренар.".

Когато помолихме Наталия да ни сподели кой е най-важният урок, който трябва да научат българските жени, тя е категорична: нашенките трябва "да вярват повече в себе си, да отстояват своята позиция, да приемат себе си като богини и да се научат да искат от мъжете. Но и да дават любовта и смирение към тях.".

Е, явно методите на Наталия работят безотказно, защото самата тя успя да открие мъжа на живота си, и да си намери богат и красив мъж. Как се чувства като една омъжена жена ли?

"Много щастлива, имам най-прекрасния мъж на света и съм щастлива, че той е до мен.", казва с видимо удоволствие Наталия.

*В материала сме запазили оригиналният словоред, защото как да редактираш Наталия Кобилкина, за нас тя е си е цяла институция!

Автор: Woman.bg

Жени, кефете се и давайте любов на мъжете си, категорична е Кобилкина
Сподели:  
Етикети: Кобилкина, мъжете, Наталия, Богини, Искайте

Топ коментар


тази отка4ената трябва да я затворя за една година в някои камбоджански затвор , и да запо4ва да иска пове4е от мъжете тогава , мама и побъркана
4 коментарът е отпреди 11 месеци

Коментари


тази отка4ената трябва да я затворя за една година в някои камбоджански затвор , и да запо4ва да иска пове4е от мъжете тогава , мама и побъркана
4 коментарът е отпреди 11 месеци
Най добре да ходи да пропагандира при арабите там ако я подпукат бързо ще и дойде акъла . Иначе най много клиентки ще намери в САЩ и като се изложи после съд и пандела за измама на клиентките с адски глоби .
1 коментарът е отпреди 11 месеци
Какво да очакваме от руските пар цали освен да са откачени и с.чакри по тях. Тези трябва да бъдат изхвърлени от България като мръсно коте както ги изхвърлиха от Украйна и Полша
3 коментарът е отпреди 11 месеци
Да но ние сме по меки нали сме евро толерантни и всеки ни се качва на главите вече . Пет века робство си траехме та още пет века и тая и такива като нея ще изтърпиме като нищо
1 в отговор на dfgdfg fdgdfg, коментарът е отпреди 11 месеци
Няма ли някой Ганьо да я ошамари тая крива рускиня?
Аман вече и от нея, и от Ни-Ло, и Мис Крокодил!
Само с реклами на гадове ни заливате в тая тъпа Дата!!!!!!!!!
2 коментарът е отпреди 11 месеци
E KAK NIAMA DA IMA KIFLI PAK I MEKICI KOITO DA NE IA PRAVIAT BOGATA......MALKO LI SA????: MARA-OTVARACHKATA, SVIRKO-LETKA LIKUI-ZANOVA, TOCKA-KRAKADILIA, VASILKA, VINIETKA-MINIETKA"GOLIAMATA DRISNIA", EMILIA, EMANUELA, SLAVI TRIFUNDEROV....OSHTE DA IZBROIAVAM LI???.......SASHKA KADE IA EBE SELSKOTO MAGARE,GUSHTEROVATA SVETLANA.....OSHTE????GERI-GOLIAMATA DUPARA.....TO KRAI NIAMA. KIFLI TA KIFLI TA CHAK MEKICI!!!
0 коментарът е отпреди 11 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...