Новини

Новата Мис България останала сираче на осем години

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2017-11-22 10:20:00, видяна 783 пъти

Новата Мис България Тамара Георгиева е останала сираче невръстна, разкри в предаването „Околосветско” нейната приятелка и Мисис България 2010 Паулина Петракиева. Тя загубила баща си, но не се предала и продължила напред, така че скандалът около титлата й не първото голямо изпитание, с което се сблъсква, обясни Петракиева. Победителката в конкурса не дава вид, че е притеснена от завихрилата се полемика около нея и пуска снимки с красавици, на които с удоволствие демонстрира носа си, за който бе критикувана.


Днес безспорната №1 сред най-красивите българки Жени Калканджиева обяви, че според нея носът на Тамара е по-дълъг, отколкото трябва. „Пълно е с клиники за естетична медицина. Аз лично бих я пратила там или поне не бих я допуснала до конкурса. Единственият начин по който тя може да се спаси в момента е с много силна социална и благотворителна дейност през цялата година", каза Калканджиева. "Това момиче със сигурност няма да е щастливо, както и нейното семейство. Хората, които участват в организацията, също. Важното е, че това момиче няма да ни представлява на Мис Свят. Трябва да направим един хубав национален кастинг, подкрепен от телевизия, ще има много по-богат избор от момичета и нивото ще е съвсем различно", добави Калканджиева.Сподели:  
Етикети: осем, сираче, останала , Мис България

Коментари


Ами и аз съм останал сираче на 2 години ама какво да се прави!? Аман от глупости и простотии!!!
1 коментарът е отпреди 11 месеци
много малко от децата в българия на днешно време , познават татковците си , младееща се пере на ляво и дясно с когото и падне , и децата остават потърпевши естествено
0 коментарът е отпреди 11 месеци
Пет пари не давам за баба Яга
0 коментарът е отпреди 10 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...