Новини

От деца до военни ще дегустират в Hell’s Kitchen

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2018-02-19 17:35:00, видяна 72 пъти

От детска публика до военни ще се изредят като дегустатори в най-новия кулинарен проект у нас - Hell's Kitchen. Това разкри продуцентът на лицензното шоу Нико Тупарев. "Професионалната кухня е като професионалният спорт - не можеш да бъдеш добър във всички дисциплини, трябва да избереш една", каза още той на пресконференция днес в Нови Хан. Именно на снимачната площадка на "ВИП Брадър" и други риалити шоута, е изграден из основи истински изискан ресторант, от който ще се предава най-новото шоу на Нова телевизия. То стартира на 27 февруари от 21:00 часа и ще бъде излъчвано три пъти в седмицата - вторник, сряда и петък. 

Водещият на кулинарното състезание - шеф Виктор Ангелов, нашумял от малкия екран на конкурентното риалити на бТВ Master Chefs поясни, че Hell's Kitchen не е училище за готвачи, а тест за професионалистите в бранша. "Това е предаване за характери. Професионалната кухня не търпи крайни индивидуалисти. Най-важен е отборът, но накрая печели един. Не е достатъчно да си добър в готвенето, трябва да разбираш и от взаимоотношения между хората. Трябва да имаш силен характер и воля", каза той пред журналистите, които бяха първите докоснали се отблизо до ресторанта на Hell’s Kitchen у нас и опитаха от специалното меню на шеф Виктор Ангелов. 

Сред акцентите в хитовото шоу, излъчващо се в над 19 държави и с над 50 сезона е вечерята. Това е най-важната задача за двата отбора, по време на която те ще доказват професионалните си умения в кухнята, изпълнявайки истински поръчки от гости на ресторанта. По време на вечерята, всеки един от участниците ще отговаря за определена станция – салати, месо, риба, десерти и пр. Ще има и дневни предизвикателства за кулинарните спецове, като те ще внасят допълнително напрежение в ежедневието им. Отново, разделени на отбори - мъже и жени, те ще трябва да мерят сили в задачи, свързани с бързина, ловкост, дисциплина и умението да разпознават вкусове и продукти. "Така ще мога да опозная в дълбочина силните и слабите страни на участниците. Ще ги поставя на ръба на възможностите им, за да проверя как се справят в екстремни условия, ще търся точния баланс между кулинарни умения и сила на характера, за да избера накрая този, който е най-достоен за победата. За разлика от други кулинарни предавания, тук нещата са и много лични, защото победителят ще работи в моя ресторант", заключи Ангелов. Продуцентът Тупарев отбеляза също, че един от най-интересните елементи в предаването е отборната игра, но е много трудно да останеш отборен играч, след като знаеш, че накрая ще спечели само един.

 Сподели:  
Етикети: Военни, деца, дегустират, Hells, Kitchen

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Софи Маринова се омъжва

Софи Маринова се омъжва преди 7ч. 29мин.
Софи Маринова е измислила хитър ромски план да попълни сериозно изтънелия си в последно... още»
Бунт срещу сестрата на Митко Цонев в... Венсан Касел се задомява Бони е неузнаваема! Луиза Григорова с гореща изненада за...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Tomb Raider: Първа мисия 3D

ара Крофт е независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в...

още...