Новини

Вижте Сузанита преди интервенциите

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2018-06-14 10:14:00, видяна 4405 пъти

Дъщерята на Орхан Мурад Сузанита събира очите на хората заради корекциите си. Преди време тя е била неузнаваема – с тъмна коса, неоформени схлупени вежди, леки торбички под очите и пухкави бузи.

Въпреки че не блести със забележително очарование, тя все пак е приличала на обикновено девойче, каквото всъщност е. Изпълнителката е едва на 15 години, но вече е ветеран в сферата на пластичните операции. Скандалната певица се учи от каките в бранша и проби именно с трансформацията си на руса бръмчалка, писа „Галерия“.

Сузи води живот, който изобщо не отговаря на възрастта й, а освен това изглежда потресаващо. Тя има поне по 400 кубика силикон във всяка гърда, а устните й са напомпани до пръсване. Заради промените по себе си изглежда поне два пъти по-възрастна и тотално изхабена, гласи категоричното мнение в социалната мрежа.


 Сподели:  
Етикети: Интервенциите, Сузанита

Коментари


Глупости! Освен една татуировка, друго не си е правила! Хайде, оставете момичето на мира и си спомнете и вие на 14-15 год. какво сте правили! В момента съм на 26 год. (1991 г.) и честно да си призна и ние не бяхме стока. Разликата е в това, че нас никои не ни знаеше и виждаше, а тя реши да се покаже. И на мен не ми харесва визията и, нито клипа и @Луцифер и Буда, но вярвам че ще се оправи за в бъдеще. Разберете, че това което показва в музикалните си клипове не е истинско! Това не е реалният и живот а роля! Като четете това, мислете си за мен каквото си поискате (а бе този добре ли е?; надрусан ли е?... и т.н.) Но така мисля. Пак казвам: и аз не я харесам, и аз не я одобрявал - но искам да гледам на такива хора с др. очи. Че не са баш такива и, че могат да се променят!
-4 коментарът е отпреди 9 месеци
Дърт пергиш си станал, а още не можеш да проумееш защо и се дава да прави така.
1 в отговор на deyan_genov, коментарът е отпреди 9 месеци
А по времето, когато аз бях на нейните години, та дори и по-голяма (средата на 70-те), за червило, боядисана коса и ходене без униформа намаляваха поведението. За останалите екстри-силикон и пр., които тогава не съществуваха, сигурно направо биха изключвали от училище без право да продължиш другаде. Менят се времената, нищо не знаят днешните млади, и по-добре!
-1 коментарът е отпреди 9 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...