Новини

Гимнастичката Цвети Найденова: Сама съм!

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2018-07-16 15:36:00, видяна 795 пъти

Цвети Найденова, която бе гимнастичка от ансамбъла, спечелил бронзов медал на олимпийските игри в Рио, е без гадже. Това призна самата тя и така потвърди слуховете, че се е разделила със скандалния рапър Марсел Величков – Марсо. Това се случи в чат с фенове в Инстаграм, в който почитателите й задават различни въпроси, които изискват от нея искрен отговор, оповести „България Днес“.

На въпроса дали си има гадже, тя отговори с „Не“, като малко по-късно обясни, че така й е по-добре. Двамата бяха заедно няколко години, въпреки че близките й са искали връзката им да приключи много по-бързо, заради скандалния имидж на младежа. Той не спира да реди нецензурни рими в парчетата си, а във видеата си всеки път опипва различни разсъблечени девойки. Всеки следващ негов клип заприличва все повече на порно продукция.

Каква е причината Цвети и Марсел да се разделят, не става ясно. Найденова потвърди в чата също така, че с Цвети Стоянова са се сдобрили. Двете колежки са успели да преодолеят интригите, в които бяха въвлечени. В момента Найденоав се е посветила на амплоато – помощник – треньор в националния ансамбъл. Успява да намери и свободно време, което прекарва с приятелки на море.Сподели:  
Етикети: Сама, Найденова, Цвети, гимнастичката

Коментари


Скоро ще свършат паричките и пак си на женския пазар.
1 коментарът е отпреди 8 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...