Новини

Азис: Срещнах голямата си любов във „ВИП Брадър”

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2018-09-18 14:25:00, видяна 1855 пъти

Азис признава пред списание LOVE style, че не е очаквал такава лавина от коментари след като пусна клипа си „Позна ли ме” с участието на актрисата Цветана Манева. „Вярвах, че ще има реакция от страна на хора, които не слушат този жанр, но чак това, което се случи и излезе извън всякаква представа за човешко отношение, не съм си и представял. Това, че съм циганин, застанал до иконата на българското кино, е причината за целия взрив. Тяхното обяснение е друго, но същината, ядрото на възмущението идва оттам. Постоянно се сблъсквам с тези проблеми. Цветът на кожата ми не позволява да мина незабелязано”, категоричен е Азис пред списание LOVE style.


Кралят на попфолка не крие, че преди ефир като водещ на „ВИП Брадър”има напрежение. „Да знаеш, че цяла нация стои и те гледа, не е никак успокояващо. Напротив! С Александра Сърчаджиева четем текстовете си из коридорите на Нови хан в различни помещения, защото, когато сме заедно, нещата отиват в съвсем друга посока”, смее се изпълнителят, който не крие, че никога няма да забрави своето участие във „ВИП Брадър 2”. „Там срещнах голямата си любов – Катерина Евро. Приятел, който обожавам до ден-днешен”, споделя Азис.


Той отрича слуховете за разрив в отношенията с майката на дъщеря си – Гала. „Не вярвайте на нищо, което не е казано от мен или близък човек до мен. С Гала сме си в прекрасни отношения”, доверява певецът.Сподели:  
Етикети: любов, голямата, Азис, Брадър, Срещнах

Коментари


този пумияр , е символ на България , това искат да са днешните деца
1 коментарът е отпреди 9 месеци
пумияр -> помияр: https://kaksepishe.com/tag/%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D1%80/
1 в отговор на mi4uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, коментарът е отпреди 6 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Жестока гавра с Русата Златка

Жестока гавра с Русата Златка преди 11ч. 52мин.
Сценаристът Иво Сиромахов се присмя жестоко на Златка Райкова и напъните й да пише... още»
Водеща на лотарията стана майка Преслава чукна 35 с нов нос и без... Бившата на Любен Дилов си търси мъж... Милко Калайджиев изкарал 700 бона от...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...