Новини

Фитнес инструкторката на звездите умря мистериозно

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2018-11-02 14:31:00, видяна 2127 пъти

Американската фитнес богиня Манди Бланк е напуснала този свят на 42-годишна възраст в Лос Анджелис. Тя е била открита от икономката си във ваната на къщата й на 29 октомври, съобщава американският портал за знаменитости TMZ. Икономката незабавно се е обадила за лекарска помощ. Когато парамедиците пристигнали, те констатирали само смъртта й. Не са открити следи от алкохол или наркотици в кръвта. Няма данни за извършено престъпление. Очаква се да излязат резултатите от аутопсията.

Манди е една от най-известните фитнес модели и състезателки в света. Само на 18 тя става пета в света на Fitness Olympia и е най-младият състезател, печелил IFBB World Championships. Тренирала е знаменитости като Мики Рурк и Поли Шор, бейзболиста Алекс Родригес и други.

източник: СпорталСподели:  
Етикети: фитнес, мистериозно, умря, инструкторката

Коментари


0 коментарът е отпреди 8 месеци
0 в отговор на loexplorerrolex, коментарът е отпреди 8 месеци
Начи.....прекалена маструбация във ваната, клитора и е глътнал вакум залепнала е за ваната и не е успяла за излезе, след 5 дена без храна е умряла от глад.

Тряяха ми точно 30 сек. да разреша случая, тея тъпаци го мъдрят още, баси колко съм умен направо ми идва сам да се изчукам.
-1 коментарът е отпреди 8 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...