Новини

Съседи на война с Мира Добрева

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2019-01-11 22:06:00, видяна 847 пъти

Тежка междусъседска война с участието на Мира Добрева се разиграла я кооперацията, която журналистката обитава. В най-студените зимни дни водещата на БНТ решила да измие ролетните си щори, но по-възможно най-примитивния начин. Вместо да ги свали и да ги изплакне в банята или друго мокро помещение, Мира ги обливала с кани с вода директно както били върху прозорците, писа „Ретро“.

Мира Добрева се пита: Изнасилван ли е Кулагин?

Иначе старателната къщовница Добрева изобщо не преценила, че цялата мръсна течност ще се стече върху пода й, а след като се образувала локва, станал и теч на тавана на съседите под нея. Те се разгневили и вдигнали луд скандал на телевизионерката, която сътворила беля и им отворила работа посред зима.

Мира реве като мъченица

Комшиите на водещата били категорични, че искат тя да поеме разноските на тавана им, защото в противен случай щели да си търсят правата по съдебен път. Мира въобще не се трогнала от проблемите, които създала на съседите си и духнала на семейна спа почивка в Албена.Сподели:  
Етикети: Мира, Добрева, война, съседи

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Ето кой смени Папи Ханс при...

Ето кой смени Папи Ханс при Дара преди 14ч. 45мин.
Певицата Дарина Йотова заби свой колега от музикалните среди още»
Натали Трифонов в бански с дълъг... Миро купи апартамент на Златка Алекс се върна на работа след... "И почвам да бегам, бате" стана...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...