Новини

Джони Деп зарови бившите си адвокати в 30 000 документа

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2019-01-15 18:41:00, видяна 502 пъти

Над 30 000 документа е предал Джони Деп на адвокатската кантора, с която доскоро работеше. Файловете са свързани с делата, които актьорът и компанията водят едни срещу други. Съдебната битка между двете страни започна през 2017 г., когато екранният капитан Джак Спароу обвини юристите, че са били съучастници в схемите, благодарение на които бившите му мениджъри ограбили милиони от него.

Кантората Bloom Hergott Diemer Rosenthal LaViolette Feldman Schenkman & Goodman пък подаде иск срещу Деп, в който настоява, че той сам е отговорен за пропилените пари, като го обвинява, че не е плащал за услугите им в продължение на месеци. Компанията е разпитала актьора в началото на месец декември, показанията му обаче не са налични в публичното пространство, пише "Монитор". Въпреки това именно разпитът даде основание на холивудския ас отново да потърси правата си в съда. По думите му, доскорошните му адвокати се опитвали да го объркат в съдебни термини и си служили с нечестни средства. Той отрече, че не е проявил желание за сътрудничество, като им е предоставил близо 100 хиляди страници документи. Освен това, звездата от „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ е категоричен, че няма писмен договор между него и Bloom Hergott Diemer Rosenthal LaViolette Feldman Schenkman & Goodman, но въпреки това той си плащал чинно, тъй като работил с компанията още от 1999 г.

Междувременно Деп приключи друго дело, което заведоха срещу него бившите му бодигардове. Охранителите се обърнаха към съда миналата година. В обвиненията си те посочили, че работили в неблагоприятни условия, като често служели като бавачки и шофьори на Деп и антуража му. Не е ясно при какви условия е прекратено делото, заведено от бодигардовете, но всички останали заседания по случая са отменени.Сподели:  
Етикети: зарови, Джони, Адвокати, Бившите, документа

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...