Новини

Попфолк певица в "Женени от пръв поглед"

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2019-02-21 12:21:00, видяна 321 пъти

Форматът„Женени от пръв поглед“ се завръща в ефира на NOVA на 26 февруари от 22.00 часа. Социалният и телевизионен експеримент проследява живота на три двойки, са събрани от професионални експерти. Напълно различни и много атрактивни са новите участници в революционния документален експеримент. Сред тях има хора с различни вероизповедания, поп-фолк певица, двойка над 50 години и жена с дете от предишна връзка.

Шестимата авантюристи, които по една или друга причина не са успели да открият перфектния партньор, се впускат в предизвикателството на живота си в опит да излязат от зоната си на комфорт и да открият истинската си половинка. Те са готови да поверят съдбата си в ръцете на експертите, които да намерят идеалния кандидат за тях сред стотици претенденти.


Сред желаещите да се включат за участие във формата се отличават интересни и нестандартни личности като човек, отглеждащ тарантули, кандидат-политик с 6 висши образования, режисьор, пиколо, магьосник, яхтена стюардеса, модел, гвардеец, имитатор на звезди, психолог. Най-голям интерес за кастингите за „Женени от пръв поглед“ са проявили инженери и ИТ специалисти, по-голям е броят са желаещите дами, като сред тях има и такива на 18-19 години. 


Не пропускайте да проследите новите истории на смелите съвременни романтици във втория сезон на „Женени от пръв поглед“ всеки вторник и сряда от 22.00 часа от 26 февруари само по NOVA.Сподели:  
Етикети: пръв, женени, певица, поглед, попфолк

Коментари


Great article. I would love to read your article. with lots of interesting information.
https://fnafworld.co
0 коментарът е отпреди 3 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...