Новини

Дъщерята на Джако отрече опит за самоубийство

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2019-03-19 10:26:00, видяна 550 пъти

Дъщерята на Майкъл Джексън - Парис, отрече да е правила опит за самоубийство. Редица британски медии писаха, че 20-годишната актриса и модел е искала да сложи край на живота си, а първоизточникът е сайтът TMZ.

Там се посочва, че тя е била приета в болница в събота сутринта, след като е направила опит за самоубийство в дома си в Лос Анджелис и след това е била задържана принудително за 72 часа. Като причина изданието посочва документалния филм Да напуснеш Невърленд, в който Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък обвиняват Краля на попа в педофилия.

Майкъл Джексън цитира Библията в разпит за сексуално насилие

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Филм представя Майкъл като насилник

"Лъжи, лъжи, лъжи и пак лъжи", заяви в редица от гневни публикации в социалните мрежи красавицата. Публичното становище на Парис Джексън по въпроса с документалната лента беше, че не е нейна работа да защитава наследството на баща си, както и че други "носят факлата", а тя ги подкрепя.

Припомняме, че в интервю от 2017 г. дъщерята на Джако призна, че през 2013 г. е направила опит за самоубийство, както и че "няколко пъти" е искала да сложи край на живота си.Сподели:  
Етикети: опит, отрече, Джако, самоубийство, Дъщерята

Коментари


Търсят си сензация хората.
0 коментарът е отпреди 6 месеци
It's easy to understand, detailed and meticulous! I had a lot of posts. after watching this article from you! I feel it's interesting, your article gave me a new perspective! I have many other articles on the same topic, but your article convinced me!
[url=https://vex-3.com]vex[/url]
0 коментарът е отпреди 6 месеци
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...