Новини

Гринго подкара звяр за 150 бона

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2019-04-10 10:34:00, видяна 414 пъти

Лъскав "Мерцедес" подкара мъжът на Софи Маринова - Гринго, научи "България днес". Айтоският мачо си купи мощен звяр, под капака на който се крият повече от 250 коня. Возилото не е последен модел, но въпреки това Гринго брои тлъста сума за новата си играчка. Проверка на вестника показа, че колата на възлюбения на Софка струва повече от 150 бона.


Тодор Давидов, както е името на Гринго, купува колата от автосалон у нас. Продавачът му гарантира, че возилото е карано само в Германия и е суперзапазено. Гологлавият мачо се влюбва в колата от пръв поглед. От години той мечтае да има черен "Мерцедес". Щом я вижда, той решава да я тества и след няколко минути вече слага подписа си под сделката. Гринго сам вади от джоба си парите за лъскавия "Мерцедес", напук на слуховете, че Маринова го издържа.

Здравенякът има доста събрани пари, а след сватбата му остават още и той решава да ги похарчи за нещо, което винаги е мечтал - да има скъпа кола. Като истински любител на високите скорости, бившият затворник тунингова скъпарското возило. Гринго решава да затъмни дори и предните прозорци на колата, което е забранено в България, но мъжът на Софка е над тези неща.Сподели:  
Етикети: подкара, звяр, Гринго

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...