Новини

Ето я Вики Терзийска в 9-ия месец

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2019-07-12 14:30:00, видяна 3710 пъти

"Започва последният месец от нашето приключение майчинството. Чакаме с нетърпение най-новия член на семейството ни и се молим тихо, всичко да е наред!"

Ето така обяви деветия месец на бременността си певицата Виктория Терзийска, станала известна като вокалистка на група "Мастило". Думите й бяха придружени с красив кадър, на който тя позира в компанията на таткото - Петър Величков, видя HotNews. Със съпругът й вече имат една рожба - Маргарита. Второто дете, което очакват също е момиченце.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoriya Terziiska (@terziiskav) on

И колежката на Виктория - Йоанна Драгнева е в трепетно очакване да роди първия си наследник от връзката й с бившият репортер на Гала - Мирослав Димитров. Двойката обаче крие пола на бебето, което трябва да се появи на бял свят всеки момент. "Посрещаме 9-тия месец", "Добре дошъл, 9-ти месец! Обратното броене може да започва!", написа Йоанна в Инстаграм, където публикува снимки от плажа, с което стана ясно, че е на море.Сподели:  
Етикети: Терзийска, Вики

Коментари


Путк@та и вече ще е станала като кофа.
0 коментарът е отпреди 2 месеци
Уф , добре, че беше раждането, че да се оправдава , че сливата й виси като ръкав на магьосник. Толкова пишки е чупила тая, че ако натоваря москвича на баща ми няма да мръдне, ще трябва да сменям съединителя.

Вики Мастийска повече й отива.
0 коментарът е отпреди 1 ден
ХАХАХАХХА вики мастийска вика хахахахаха
0 коментарът е отпреди 22 часа
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...