Новини

Катето Евро и Любен Дилов-син се събраха

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2019-07-11 16:48:00, видяна 681 пъти

Актрисата Катерина Евро ще направи своя дебют като жури в България търси талант в компанията на Любен Дилов – син. Любимката на поколения българи ще заеме мястото си до телевизионния и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и общественик с опит в 4 от 6-те издания на шоуто, което през 2014 г. влезе в книгата на Гинес.

Заедно с Ицо Хазарта и Славена Вътова, те обещават да бъдат взискателни, забавни, критични, когато е необходимо, но и да поощряват дарованията на претендентите за голямата награда от 50 000 лева.

„Аз ще бъда „доброто ченге“, защото уважавам труда на хората и се радвам, когато някой се е постарал и прави нещо добре“, коментира Катето Евро. Любен Дилов се надява на най-голямата шоу сцена да се качат хора, които могат да го изненадат дори и след дългогодишния му опит в България търси талант.

„Множество кариери на популярни днес личности стартираха от тази сцена. Не забравяйте, че не е късно да се явите на кастинг и да получите възможността да спечелите тази сериозна награда само с три впечатляващи изяви пред нас“, призова той.

Ето го малкия Сашо Кадиев

Докато за актрисата ролята на жури в България търси талант е ново предизвикателство, доайенът на журито посреща шестия сезон с доза предпазливост. „Златният бутон е голяма драма за журито. Аз помня предишния сезон, когато ударих моя златен бутон на хора, които винаги съм посрещал с голямо недоумение - това са бийтбоксърите. Така че тази година аз лично ще бъда по-предпазлив. Няма да бързам да го харчa”, заяви Любeн Дилов – син.Сподели:  
Етикети: събраха, Любен, Диловсин , Катето Евро

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...