Новини

Камелия: Има монопол в попфолка

Публикувана от hotnews.bg в Лайфстайл
Дата: 2020-01-14 12:30:00, видяна 71 пъти

Камелия, която от неделя е музикална новина №1 заради любовта на Джокович към парчето й „Луда по тебе” призна, че попфолка има монопол, без директно да назовава фирмата „Пайнер”. Припомняме, че и друга самопродуцираща се певица-Андреа не веднъж е обвинявала фирмата от Димитровград в монополизъм. Камелия не е част от Пайнер вече петилетка, през която срещнала много трудности. „В началото не беше лесно, защото в средата има монопол, а да си извън монопола е много трудно.

Когато човек сам разбере къде бърка и какво иска да направи, мисля, че тогава вече монополът пречи по-малко. Мисля, че успях да намеря себе си към музиката в XXI в. и правилния път. Намерих се в текстовете си, аранжимента, звученето ми и нещата се промениха. Ако някой няма успех, трябва да търси причината в себе си.

Аз имах трудности, но бях честна със себе си и нещата се променят и получават. Щастлива, спокойна и доволна съм от развитието ми в кариерата. Радвам се и за трудностите, защото те ме направиха такава, каквато съм. Тази година ще бъда за 4-и път ментор в "Гласът на България", което е постижение не само в попфолка, ами и за мен самата. Тези лични постижения са постигнати с много труд, отговорност, работа и разговори”, заяви певицата пред „България днес”. 

снимка:инстаграм камелияСподели:  
Етикети: Камелия, монопол, попфолка

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...