Новини

Jaguar: Производител №1 според J.D. POWER

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2012-05-31 11:22:50, видяна 303 пъти

Jaguar е определен за Производител №1 в проучването за потребителска удовлетвореност на J.D. Power and Associates/What Car? за 2012 година.

В тазгодишното проучване са били взети под внимание потребителските впечатления на 18 000 човека във Великобритания, които са закупили нов автомобил през последните 2 години. Основни точки в анкетата са били както представянето на колите на пътя, техния дизайн и комфорт, така и експлоатационните разходи, обслужването в дилърските центрове и други.

“Да бъдеш определен за Номер 1 от JD Power е огромна чест- не само за служителите в нашите 90 дилърски центъра във Великобритания, но и за около 2000 работници в завода ни Касъл Бромуич, и талантливите ни дизайнери и инженери в Уоруикшир, отдадеността и вниманието към детайлите на които ни донесе този резултат”, коментира Джереми Хикс, управляващ директор на Jaguar Land Rover UK.

Jaguar получи още едно признание по време на тазгодишното издание на проучването, след като моделът XF беше определен за Представителен автомобил на годината.

Сподели:  
Етикети: Jaguar, производител, Power

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...