Новини

GM пуска Chevrolet Spin в нискобюджетните пазари - видео

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2012-06-22 11:24:55, видяна 219 пъти

GM пуска Chevrolet Spin в нискобюджетните пазари - видео

GM do Brasil обяви пускането на Chevrolet Spin, който ще замести на конвейера в латино-американската страна Meriva и Zafira. Същият модел ще се прави още в Индонезия, ползвайки и същото име. Производството вече е стартирало в завода на GM в Сао Жозе дос Кампос в щата Сао Паоло.Колата е с варианти пет и седем места и е единствената в класа си предлагаща шестстепенен автоматик. Моделът е важен и за глобалното прадставяне на Chevrolet, чиито топ-тен пазари са Щатите, Бразилия, Китай, Русия, Мексико, Канада, Аржентина, Узбекистан, Индия и Колумбия.

Правените след инвестиция от 150 милиона долара в Пондок Унгу, Индонезия коли ще се предлагат и на други нискобюджетни пазари в Юго-Източна Азия. Там Spin ще е конкурент на такива модели като "близнаците" Daihatsu Xenia и Toyota Avanza.

Според вътрешна информация, GM of Europe провежда усилени консултации с представителствата си в Централна и Източна Европа за пазарните перспективи на колата там. Интересно е да видим, дали в името за нашия пазар, ако американците решат да я пуснат и у нас ще настъпят някакви промени. Подобен проблем имаше и Ford с името на модела си Kuga, което на хърватски означава проказа, но от Синия овал оставиха името непроменено.

Сподели:  
Етикети: Chevrolet, пазари, Spin, нискобюджетните

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...