Новини

Fiat Mobi наследникът на Uno - видео

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2016-02-17 11:28:53, видяна 626 пъти

Вече е потвърден наследникът на модела Fiat Uno. Той ще се казва Fiat Mobi и вече се тества усилено в Бразилия.

Според публикации в бразилските СМИ, Fiat Mobi ще бъде лансиран през април тази година и ще се предлага в три нива на оборудване - Easy, Like and Drive и Fiat Way. Последното ниво ще ъде представено през юни и ще има повишен пътен просвет, релси на покрива, пластмасови кори на калниците и 14-цолови джанти.

Налице са вече и шпионски снимки на екстериора и интериора на колата. Вътре ще има прост триспицов волан, малък вертикален дисплей в приборното табло, вертикални вентилационни отвори в средата и кръгли в края на таблото. Серийният вариант може и да се различава от нещата които са хванати в тестовото муле, най-вече с добавяне на команди на волана и наличието на аудио-инфотеймънт система.
От Fiat мълчат като студенти на изпит за колата, но има информация че предната част на шасито на новия модел Fiat Mobi e от Uno, докато задната аст е новоразработена. Предното стъкло, покривът и страничните врати също са от последната модификация.

Под капака на Fiat Mobi е разположен 1.0-литров двугоривен мотор, предлагащ мощност от 73 к.с. на бензин и 75 к.с. на етанол. Предевателната кутия е петстепенна, механична.

Сподели:  
Етикети: Fiat, наследникът, Mobi

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...