Новини

ЧЕТИРИМА ГРАДСКИ ГЕРОИ В ОТБОР ПО БЯГАНЕ

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-03-20 10:29:12, видяна 64 пъти

Източник: www.renault.bg

Рекордьорът по планинско бягане Кирил Николов–Дизела ще тренира начинаещите бегачи от отбора Renault Passion Runners

След успешно партньорство с Бегач през 2016 г., тази година Renault продължава своята подкрепа за спортния клуб, създавайки аматьорски отбор по бягане: Renault Passion Team. В отбора влизат 4-ма градски герои, които не тичат, но се интересуват от активния и здравословен живот чрез най-демократичния спорт за градските хора - бягането.
Треньор на Renault Passion Runners e планинският бегач Кирил Николов–Дизела, известен с рекордните си постижения, като изминаването на маршрута Ком - Емине за 4 дни, 13 часа и 5 минути, изпреварването на Драгалевския лифт с 6 секунди и покоряване на петте най-високи върха в България за по-малко от 23 часа.

В Renault Passion Runners се включват Радослав Мирчев, съосновател на бар „Петък“ и клуб *MIXTAPE5* и бивш председател на Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил (БАССЕС), Лилия Костова, актриса, модел и любител на нетипичните спортни предизвикателства като сърф, конна езда и автомобилизъм, Йоанна Митова, активист в инициативата “Горичка” и създател на иновативното пространство Metta, и Искрен Тончев–Искрата - продуцент, изпълнител и шампион по бийтбокс на България за 2011 г., който освен с бойни спортове поддържа добрата си форма с кросфит тренировки, фитнес и здравословно хранене. Отборът ще се състезава в 6 бягания, организирани от спортен клуб Бегач през годината.

Предизвикателствата за Renault Passion Runners започват на 19 март със Spring 360 и продължават до края на ноември месец, когато е последното състезания от календара Tech Run League. Участниците в отбора ще трябва да се справят с планински маратон на Панчарево, щафетата на Postbank Business Run и градския крос Renault Morning Run. Името на отбора e вдъхновено от посланието на Renault - Passion for life, a партньорството със спортен клуб Бегач има за цел да подкрепи активния и здравословен начин на живот.

Renault обвързва своето участие с представяне на електрическата гама Z.E. по време на всички събития. Като лидер в продажбите на електрически автомобили Renault инвестира ресурси в иновациите и технологиите, които са в основата на устойчивата мобилност и опазване на околната среда чрез производство на автомобили с нула вредни емисии.

Партньори на Renault Passion Runners са спортният бранд Siven Sport / BRYZOS и първият специализиран магазин за бягане в България - Running Zone.
Следвайте Renault Passion Runners:
https://www.facebook.com/RenaultPassionRunners/?fref=ts 
https://www.instagram.com/renaultpassionrunners/

Сподели:  
Етикети: четирима, отбор, бягане, герои, ГРАДСКИ

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Да обичаш Пабло

Заснет по автобиографичния роман на Вирхиния Вайехо „Да обичаш Пабло, да мразиш Ескобар“, филмът...

още...