Новини

Отремонтираните дизелови автомобили на Volkswagen започват да дефектират

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-04-21 14:54:28, видяна 1160 пъти

Според доклад за аглийското правителство, отремонтираните чрез софтуерен ъпдейт дизелови автомобили (двигатели EA189), включени в сервизната акция на Volkswagen (VAG), започват да дават сериозни дефекти и дори се чупят въпреки.

Според потребителски показания (Volkswagen Diesel Customer Forum), като проблемни, след инсталирането на сервизния софтуерен ъпдейт от страна на Volkswagen, се посочват редица зони, в това число намалена мощност, извънредно активиране на системата за регенериране на DPF филтъра, дефектиране на същия филтър, дефектиране на турбо, повишено ниво на шум, увеличаване на пушека, поява на миризма на изгоряло и други.

В доклада за английското правителство се посочва, че според официалното изявление от страна на Volkswagen, при засегнатите автомобили след нанасянето на одобрените сервизни промени “няма да има промяна в представянето на двигателя, въртящия момент и нивата на шум. Публикуваните до момента данни за вашия автомобил, в това число разхода на гориво и нивата на CO2 емисии, ще останат непроменени…”

Клиенти на Volkswagen изразяват също така и разочарованието и яда си от реакцията страна на VAG, след изразено оплакване от тяхна страна. В доклада се посочва, че по всяка вероятност от компанията са инструктирали всички свои служители и дилъри как да реагират в случай на подаване на жалба. Като основна така в доклада се посочва, че “не сме чули за друг такъв случай от други наши клиенти, които са получили обновяването”

Сподели:  
Етикети: Започват, автомобили, Volkswagen, дизелови, Отремонтираните, дефектират

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

F1 - Ferrari с двойна победа в...

F1 - Ferrari с двойна победа в Монако! преди 12ч. 12мин.
От Димитър Димитров - #F1isPassion Себастиан Фетел спечели Гран при на Монако!... още»
DAF ще представи своя флагман XF
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Ела, изпей!

В един свят, населен изцяло от животни, Матю Маконахи дава гласа си на спретната Коала, която държи...

още...